Màsters universitaris La UAB ofereix programes de postgrau d'alt nivell

Preguntes freqüents sobre l'oferta de màsters oficials


A continuació tens un llistat de les preguntes més freqüents sobre l'oferta de màsters oficials.

A mitjans de gener, publiquem l'oferta de màsters oficials. A la fitxa de cada màster, pots consultar quins són els seus objectius, competències que assoliràs, l'estructura del pla d'estudis i, fins i tot, exemples de sortides professionals.
Si tens dubtes, pots contactar amb la coordinació del màster.

Oferta de màsters oficials a la UAB

La majoria de màsters oficials tenen 60 crèdits ECTS, el que suposa una durada d'un curs acadèmic (tot i que s'ofereixen també màsters de 90 i de 120 crèdits). Cada crèdit ECTS representa una dedicació de 25 hores (entre assistència a classe i dedicació a les pràctiques, tutories, etc.)

Si et matricules de 60 crèdits pots fer el màster en un curs, però recorda que tens la possibilitat de cursar els estudis oficials per la "via lenta" i matricular 30 crèdits. Per fer això, no cal fer cap gestió, un cop ho hagis decidit i hagis fet la tutoria amb la coordinació, cal que ho notifiquis el dia en que facis la matrícula a la Facultat.

En general pots accedir a un màster oficial amb una titulació de Grau però cal saber que cada màster oficial ha fixat uns requisits d'admissió específics, per això, cal que consultis a la fitxa de cada màster el menú "Admissió"/"Requisits d'admissió".

Pots fer la preinscripció tot i que encara no hagis acabat els estudis que donen accés al màster, caldrà que ho especifiquis a l'aplicatiu de preinscripció en línia.
Un cop hagis rebut l'admissió al màster, per poder matricular-te caldrà que hagis acabat els estudis i presentis la documentació corresponent.