Màsters i Diplomes de Formació Permanent Més de 400 màsters i diplomes per fer un pas endavant en la teva carrera professional. Tria futur, tria UAB.

Assegurança mèdica per a estudiants extracomunitaris

Assegurança mèdica per a estudiants extracomunitaris

Tots els estudiants, investigadors o professors estrangers que vénen a una universitat catalana han d'estar coberts per una assegurança mèdica.

Si ets d'un país de fora de l'espai econòmic europeu, és convenient que t'informis sobre si hi ha un acord mèdic entre la seguretat social del teu país i l'espanyola. Si és així, has de tramitar, davant de les autoritats competents del teu país, el document corresponent que et permeti accedir gratuïtament a la xarxa d'assistència sanitària pública espanyola.

En cas de renovació de l'autorització d'estada (NIE, TIE) t'has d'assegurar que aquest document substitueix l'obligació de contractar una assegurança privada de malaltia i accidents (la Seguretat Social no inclou la repatriació al país d'origen). Per a més informació, contacta amb l'ISS.

Si el teu cas no és aquest has de contractar una assegurança mèdica privada que cobreixi tota l'estada a l'Estat espanyol.

En cas de contractar una assegurança de salut privada, aquesta ha de tenir una cobertura mínima de 100.000 euros en prestacions bàsiques (hospitalització, etc), sense carència ni copagaments.

La corredoria d'assegurances ÓMNIBUS Europe ofereix una assegurança adreçada als estudiants que arriben a l'Autònoma, investigadors i professors vinculats formalment a la UAB i cobreix les despeses mèdiques per malaltia, accident, repatriació i trasllat sanitari, entre d'altres.
En l'enllaç següent trobareu tota la informació sobre les cobertures i el preu; a més, tens la possibilitat de contractar l'assegurança en línia.
Assegurança Mobilitat In
Important: perquè es pugui aplicar aquesta assegurança cal estart admès o matriculat a la UAB. Per tant, has d'emplenar la sol·licitud amb el teu NIU (el número d'identificació d'estudiants matriculats, investigadors o professors de la UAB), NIA (el número d'identificació d'estudiants, investigadors o professors admesos a la UAB) o NIP (el número d'identificació d'estudiants internacionals d'intercanvi).

 

Més informació:
International Support Service (ISS)
Edifici Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General, Plaça Cívica
Campus de Bellaterra
Tel. + 34 93 581 22 10
Fax + 34 93 586 80 25
A/e: international.support@uab.cat

Horari:
De dilluns a divendres, de les 9.30 a les 15 h. Dijous de 9.30 a 16.30h.