MOOC UAB Vols cursar o crear un MOOC? Aquí hi trobaràs tota la informació sobre els cursos en línia massius i oberts a tothom

MOOC

La UAB fa una aposta estratègica pels MOOC

La UAB va introduir-se en el món dels MOOCs per coherència amb el seu pla director, on s’estableix la clara voluntat de transferència de coneixements científics, tecnològics, culturals i formatius mitjançant una docència de qualitat i amb una clara vocació internacional.

En aquest marc, la UAB considera que els MOOC són una via per assolir aquests objectius, i en conseqüència, un cop analitzades les diferents alternatives, va optar per entrar, al Març de 2013, a la plataforma Coursera, L’Autònoma s’ha convertit en una referència dins el món MOOC estatal i europeu. Cal destacar que és la primera universitat pública de l’Estat que va entrar a aquesta plataforma, on es troben referents mundials com Stanford, Princeton, Caltech o Yale per posar alguns exemples.

L’oferta de cursos posa de manifest la diversitat i transversalitat dels estudis de la UAB, com ho demostra l’àmplia oferta de MOOCs que la universitat posa a l’abast de tothom, conformada per 59 cursos, com Egiptología, Pre-cálculus, Corrección, estilo y variaciones de la lengua española, Primeros Auxilios Psicológicos, Sistemas digitales: de las puertas lógicas al procesador, Detección de objetos, Clasificación de imágenes, English for Teaching Purposes o Patrocinio Deportivo, entre d’altres. D’aquests, cinc formen part del programa especialitzat sobre Diseño y creación de videojuegos i quatre del programa especialitzat Big Data. Podeu trobar tota l’oferta de la UAB a la pàgina https://www.coursera.org/uab, oferta que s'ampliarà amb més cursos que estan en producció. Fins a la data ja es registren, als cursos de la UAB a Coursera, més de 2.500.000 d'inscripcions de més de 2 milions d'estudiants.