INTERNATIONAL SUPPORT SERVICE

Desenvolupa un Projecte

Parc de Recerca UAB

IMG_Parc_Recerca_UAB_ISS

Recerca i Empresa

El món està ple de reptes que només es poden resoldre amb innovació. El Parc de Recerca UAB treballa per resoldre els reptes del nostre entorn a través de la recerca i la innovació. Per això, ajuda a les empreses i entitats a identificar els seus reptes i troba els grups de recerca de la UAB que puguin resoldre’ls, sempre des de una perspectiva col·laborativa i multidisciplinar. Altres vegades, són els propis investigadors i investigadores els que tenen la iniciativa i necessiten ajuda per portar la seva idea a la societat. El Parc de Recerca s’encarrega, llavors, de trobar empreses que puguin necessitar aquestes idees o finançament per desenvolupar-les tant a nivell local com internacional.

Desenvolupa un projecte empresarial

Una altra via és ajudar el personal investigador a crear una empresa per que els resultats de la seva investigació es converteixin en nous productes o serveis. Per això, el Parc de Recerca desenvolupa programes d’emprenedoria i promou i dona suport a les noves empreses

Job seeking visa

La normativa espanyola d’estrangeria permet al personal investigador extracomunitari sol·licitar un permís de residencia al finalitzar uns estudis oficials o un contracte d’investigació per poder buscar noves ofertes laborals o desenvolupar projectes empresarials. Si us plau, contacta amb l’International Support Service per saber més sobre aquests permisos.