Sala de premsa

Trobada de l'equip de la FAS abans de vacances

Dinar equip juliol 2023

En els propers dies les oficines de la FAS romandran tancades per a vacances d'estiu de l'equip però abans l'equip tècnic s'ha trobat per fer balanç conjunt del curs a l'Open Labs UAB de l'Escola d'Enginyeria.

 

25/07/2023

El passat 18 de juliol a l'Open Labs UAB situat a l'Escola d'Enginyeria, l'equip tècnic de la Fundació Autònoma Solidària va celebrar una jornada de tancament per fer balanç del curs 2022-2023.

Durant la jornada interna, i en una primera part de la trobada, es va fer una dinàmica per reflexionar individualment sobre "amb què ens quedem d'aquest curs, què valorem més positivament"; "què hem de donar-hi una volta, aprenentatges" i "què volem deixar anar perquè no ens serveix ". Aquestes reflexions es van compartir en grups petits i va servir per fer una valoració global de com ha anat el curs amb una mirada de cura personal. En una segona part, el personal de l'Open Labs UAB va presentar el projecte i les instal·lacions. Aprofitant l'espai, es va fer una activitat creativa que ha tingut com a resultat la creació d'uns vinils per a decorar les parets de les oficines de la FAS. Per concloure la jornada, l'equip va dinar junt a l'Hotel Campus UAB.

Període de tancament de les oficines per vacances

Des del 5 fins el 27 d'agost les oficines romandran tancades i tornarem amb l'inici del curs 2023-2024. Molt bones vacances!