La UAB Aposta pel coneixement i la innovació

Centres vinculats i Escoles universitàries adscrites

EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

Acumula una dilatada experiència en ensenyament obert, innovador i relacionat amb els corrents internacionals de la creació contemporània en l'àmbit del disseny i l'art.

Escola FUABFormació

L'Escola FUABformació és un centre adscrit a la UAB amb una oferta formativa de Màsters Universitaris i Formació Continuada en diversos àmbits de coneixement.

Escola Massana, Centre Municipal d'Art i Disseny

Privilegia el contacte amb el teixit industrial i institucional, així com la projecció internacional de la seva activitat i la interdisciplinarietat dels seus estudiants.

Escola Universitària d'Infermeria de Sant Pau

Reconeguda com un centre compromès, és un referent de qualitat en la formació infermera. El seu eix és l'estudiant i la seva inserció professional.

Escola Universitària d'Informàtica "Tomàs Cerdà"

Sempre innovadora en temes docents, el seu model d'aprenentatge fomenta la participació activa dels estudiants i l'acompanyament del professor.

Escola Universitària Salesiana de Sarrià

Promou el desenvolupament integral dels joves i l'enriquiment del teixit industrial i cultural del nostre país, col·laborant en la construcció d'un món més just i solidari.

Escola Universitària d'Infermeria i de Fisioteràpia "Gimbernat"

S'adapta a les circumstàncies de l'estudiant perquè tinguin les millors oportunitats d'assolir la seva titulació i seguir la seva vocació.

Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional

És l'escola d'infermeria més antiga de Catalunya. Ofereix pràctiques en més de 80 centres de l'àmbit sanitari i social.

Institut Guttmann

Desenvolupa els aspectes acadèmics, científics i d'investigació en matèria de neurociències en general, i de la neurorehabilitació i de les tecnologies aplicades a l'autonomia personal en particular.

Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)

Promou i desenvolupa la investigació i la innovació biosanitària de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i s’orienta a trobar solucions als problemes de salut de la ciutadania.