Actualitat

Videoconferència

Un estudi mostra les virtuts de les conferències virtuals

Els esdeveniments virtuals tenen un gran potencial per convertir-se en la nova eina d'ús freqüent entre els acadèmics, segons els resultats d'una enquesta realitzada als participants de la conferència Virtual ICTA2020 sobre Estils de Vida Baixos en Carboni.

Biòpsies de Gliobastoma en 3D

Biòpsies en 3D per entendre millor els tumors cerebrals

Investigadors de l'INc han obtingut una recreació altament precisa de les característiques del glioblastoma humà mitjançant una innovadora anàlisi microscòpica en 3D. L’estudi, publicat a Acta Neuropathologica Communications, servirà per millorar el diagnòstic, buscar dianes terapèutiques i dissenyar estratègies d’immunoteràpia.

Imatge de l'OEW 2021

Arriba l'"Open Education Week" a la UAB

En el marc de l'Open Education Week -que se celeba a tot el món de l'1 al 5 de març- el Servei de Biblioteques de la UAB ha organitzat dues activitats divugatives adreçades a personal docent i investigador i a l'alumnat, per tal de promoure els avantatges i possibilitats de l'educació en obert.

Agenda UAB

Veure tota l'agenda
Portal de Recerca UAB Divulga, la revista electrònica per a la divulgació científica dels investigadors de la UAB Consulta la guia d'experts i d'expertes de la UAB per trobar personal investigador i professorat   Mecenatge UAB, una nova via de col·laboració amb persones, associacions, fundacions i empreses