HR Excellence in Research

EURAXESS-UAB

La consolidació de l’Espai Europeu d’Investigació (ERA, European Research Area) implica el desenvolupament d’un espai d’investigació unificat i obert al món, basat en un mercat interior en el que els investigadors, coneixements científics i tecnologies circulin lliurement. L’ERA ha de servir també per atraure el millor talent, per a que desenvolupi la seva carrera investigadora a Europa.

En aquest marc, es va posar en marxa la iniciativa EURAXESS -Researchers in Motion-, que ofereix accés a un extens ventall de serveis d’informació i de suport als investigadors que volen dur a terme la seva carrera de recerca a Europa o que volen continuar vinculats a les activitats de recerca d’Europa.  

Un dels pilars de l'EURAXESS pretén millorar la contractació i les condicions laborals dels investigadors de tot Europa i ajudar a realçar l’atractiu de la carrera de recerca a Europa. Una de les pedres angulars és la implementació de la Carta Europea per als Investigadors (European Charter for Researchers) i del Codi de Conducta per a la Contractació d’Investigadors (Code of Conduct for the Recruitment of Researchers).

 

DOCUMENTS RELACIONATS

Els beneficis del portal Euraxess per a personal investigador i institucions, N4M+ Project (webinari en anglès).