Hi faltes tu!
Entitats, activitats, jornades, debat, representació estudiantil, delegades d'igualtat. Què hi falta? Hi faltes tu!
El projecte SexAFIN és un dels projectes del Grup de Recerca AFIN, amb seu al Departament d’Antropologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, dedicat a la investigació sobre famílies, reproducció, infàncies i sexualitat.
SexAFIN neix el 2017 com un projecte de recerca-acció que té com a objectiu conèixer en profunditat què saben les infàncies sobre sexualitat, com la viuen i la signifiquen, i com els adults interpreten, gestionen i governen la sexualitat durant la infància.
A través de metodologies participatives explora com les infàncies, el professorat, les famílies, i altres agents implicats en la socialització, acompanyen els infants en els coneixements i les seves experiències a l’entorn de la sexualitat.
D’acord amb l’edat dels infants i amb la participació dels equips directius de les escoles i les associacions de famílies, es consensuen les temàtiques i les preguntes de recerca.
Els resultats d’aquesta recerca contribueixen al desenvolupament de programes i polítiques d’educació i salut sexual i reproductiva.
En aquesta exposició es mostren dibuixos creats per grups d’infants d’entre 7 i 11 anys de diverses escoles públiques de primària de la província de Barcelona, que aporten dades sobre com pensen, interpreten i signifiquen els infants la sexualitat.
La mostra de dibuixos que s’exposen respon a les següents preguntes:
• Quina relació té la sexualitat amb el nostre cos?
• Com es relacionen les tecnologies de les relacions, la informació i la comunicació (TRIC) amb la sexualitat?
• Quins són els canvis del nostre cos durant la pubertat?
• Com es fan els bebès?
• Quines són les diverses maneres de viure la sexualitat?
• Quines són les sensacions del nostre cos?
Agraïments:
Als infants, les seves famílies, les mestres i els equips directius de les escoles que han participat en aquest projecte. A les entitats finançadores que han cregut en aquest projecte. A les investigadores del Grup AFIN, al Departament d'Antropologia i a Cultura UAB, per haver fet possible aquesta exposició.
Podeu accedir al vídeo de l'exposició en aquest enllaç
Del 20 de gener al 7 de març de 2025
Horari:
De dilluns a dijous: de 10:00 a 19:00h
Divendres: de 10:00 a 15:00h
Sala d’Exposicions UAB (Edifici de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General, plaça Cívica)
Entitats, activitats, jornades, debat, representació estudiantil, delegades d'igualtat. Què hi falta? Hi faltes tu!
Jornada cultural i lúdica per compartir activitats i projectes del conjunt de la comunitat universitària
El Centre de Recursos per a Col·lectius i l'Hotel d'Entitats són espais de suport al teixit associatiu i als consells d'estudiants de la universitat.
Vídeo inclòs dins de la campanya de la UAB
Contempla 70 activitats i engloba dos plans, el Campus Saludable i el Sostenible, dirigits a les persones que estudien i treballen a la Universitat.
Vine a fer esport al SAF, on tenim la missió de promoure la pràctica d'activitat física en totes les seves vessants i orientada a la formació integral de les persones.
La figura del delegat/a és vital pel bon seguiment acadèmic. És l’interlocutor que millora la formació integral dels estudiants i els fa protagonistes del procés d’aprenentatge.
Visita el complex residencial de l’Autònoma des del cel. 40 hectàrees de natura, 810 habitatges, 2000 residents. Viu l’experiència Vila al campus de la UAB.
Els estudiants internacionals són ben rebuts a la UAB que durant uns dies es posa a la seva disposició perquè coneguin a fons les instal·lacions, els serveis i tots els racons del campus universitari.
La UAB rep el distintiu que reconeix aquells espais de Festa que compten amb un seguit de recursos relacionats amb la salut i el benestar.
Si vols formar part del millor equip de voluntariat universitari. Uneix-te al #ComandoV que es presenta en aquest vídeo.