Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB coorganitza el MINIPUT, la mostra de televisió de qualitat de Barcelona

28 nov. 2014
null Bluesky Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail
El MINIPUT són unes sessions on es fan projeccions i es debat amb els responsables dels programes de televisió més innovadors, provocadors, educatius i amb vocació de servei públic de l’any. Reuneix professionals, estudiants, professors, investigadors i interessats en el món de la televisió. 
Tertúlies sobre realitat augmentada
El proper 29 de novembre, de 10 h a 22 h, el Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) (Montalegre, 5, Barcelona) acollirà la 20a edició del MINIPUT, dedicat a la televisió de qualitat i als nous formats televisius a l’Estat espanyol. Es tracta d’una sèrie de projeccions i debats amb els responsables dels programes de televisió més innovadors, provocadors, educatius i amb vocació de servei públic de l’any. Vol ser un punt de trobada entre professionals, estudiants, professors, investigadors i interessats en el món de la televisió.

El MINIPUT està organitzat pel Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Televisió de Catalunya (TVC), el Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB, la Universitat de Lleida (UdL), Televisió Espanyola (TVE), la Universitat Ramon Llull (URL), Tecnocampus de Mataró i el CCCB. Compta, també, amb la col·laboració de la Universitat de Girona i de la Universitat Rovira i Virgili.

Aquest any, es projectaran programes que reflexionen sobre els usos que fem de les noves tecnologies per demostrar que no hi ha males o bones tecnologies, sinó que tot depèn de l’ús que en fem d’elles. Se’n podrà veure una desena: Real Humans, ficció que planteja la convivència entre robots i humans; Web Junkie, enfocada en un centre de desintoxicació per a adolescents xinesos addictes als videojocs en línia; Mission Investigate: Surfing the Web of Hate, que s’endinsa en la figura dels haters de blocs i xarxes socials; At War, sobre la Primera Guerra Mundial; History with a WOW, dirigida a nens, que explica la història del Japó; Doorway to Adulthood, una altra manera d’explicar el sexe als adolescents japonesos; Married at First Sight, un docureality que investiga l’amor conjugal fent el seguiment de dos desconeguts que es casen; Blachman, té l’objectiu de posar en escena els tòpics, convencions i estereotips de la nostra societat; Murder, pilot d’un thriller que s’articula a partir de la confessió a càmera; i Emilie, un projecte transmèdia per a públic juvenil.

A més, hi haurà una sessió especial, sota el títol de Fake televisiu, que tindrà com a convidats a Jordi Évole (Salvados), Miguel Ángel Martín i Manuel Delgado (El Camaleó).

L’entrada és gratuïta i lliure, però és necessari inscriure’s prèviament.  

Dins de