Nova edició del concurs fotogràfic Exponatura

Serp. Imatge guanyadora de la darrera edició / Serpiente. Imagen ganadora de la última edición
"Intercambio de miradas", Antonio Burguillos Huertas

El Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia (BABVE) organitza el concurs Exponatura UAB 2020/21, una nova edició del concurs fotogràfic al voltant de la natura i la biodiversitat. El termini de presentació de fotografies finalitza el 30 de maig de 2021.

27/04/2021

El concurs de fotografia Exponatura UAB 2020/21 va adreçat a tots el membres de la comunitat de la UAB, estudiants, professors, investigadors, alumni i PAS. Els participants podran presentar un màxim de dues fotografies en format digital sobre el tema Biodiversitat. El termini de presentació de fotografies finalitza el 30 de maig de 2021.

El concurs es desenvolupa en el marc de les VI Jornades Científiques que organitza el BABVE amb la col·laboració de la Facultat de Biociències. La presentació de les fotografies guanyadores i l'entrega de premis es farà el mateix dia de les jornades, el dimarts 15 de juny, amb la col·laboració d'Altaïr, Oryx i Orlum.

L'exposició de totes les fotografies presentades, que aquest any serà en format virtual, s’inaugurarà el dimecres 16 de juny de 2021 a la web de Cultura en Viu de la UAB amb el suport del Vicerectorat de Campus, Sostenibilitat i Territori, i el Vicerectorat de Comunicació i de Promoció de la UAB.

Més informació sobre el concurs:

Web del concurs Exponatura UAB