Actualitat

Cartell del Webinar

Feina per a tothom: Experiències d’inclusió laboral a la UAB

Des del Campus SiS i en col·laboració amb la FAS i la xarxa CORE en Educació i Ocupabilitat hem organitzat el webinar “Feina per a tothom: Experiències d’inclusió laboral a la UAB”. En aquesta sessió han participat el Grup de Recerca Emigra, el CER-Migracions, el Grup de Recerca Diversitat i Orientació, HP i la CEAR. El webinar tindrà lloc el dijous 25 de febrer a les 12:00 h via Zoom. Entreu a la notícia per accedir a l’enllaç.

Cartell del Webinar

"Com afrontem l’impacte psicosocial de la pandèmia?”

El dijous, 18 de febrer, tindrà lloc el webinar que encapçala el segon cicle d’activitats del Campus SiS, des de les 11:30 fins a les 13:00 h, que tracatarà de l’impacte psicosocial de la pandèmia, amb professorat i personal investigador del Departament de psicologia bàsica, evolutiva i d’educació així com del Core de Salut Mental de la UAB. La sessió es realitzarà via Microsoft Teams.

Cartell del 10è concurs d'addiccions:

10è concurs de clipmetratges sobre addiccions: "Tu punto de mira"

L'associació PDS presenta una nova edició del concurs universitari de clipmetratges de prevenció de riscos causats pel consum de drogues i altres conductes addictives. En el marc del programa "Tu Punto" es repartiran fins a 5.000 € als guanyadors. Fes clic a la notícia per a accedir al formulari d'inscripció!

Cartell sobre les 3es jornades de compra pública socialment responsable

III Jornades de Compra Pública Socialment Responsable

Els dies 10 i 11 de desembre des de les 9:00 h fins a les 12:30 h va tenir lloc la tercera edició de CPSR sota el lema "Administracions públiques, Universitats i Societat Civil avançant juntes per a la coherència de polítiques de respecte als drets humans". Més informació fent clic a la notícia. 

Agenda UAB

Març

01

11:00 h
Centre de Recursos per a Col·lectius, Plaça Cívica Centre de Recursos per a Col·lectius, Plaça Cívica

Veure tota l'agenda

Twitter