Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB ja té guanyadora del concurs «Tesi en 4 minuts»

07 maig 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Gala Pujol Infantes, alumna del programa de doctorat en Biologia Cel·lular, ha guanyat el primer premi del concurs «Tesi en 4 minuts» de la UAB d'aquest any, dotat amb 800 euros, i representarà la Universitat en la fase final, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, el proper 27 de juny al CaixaFòrum de Tarragona. La guanyadora ha explicat la seva tesi amb la presentació: "Com canviar el món amb una palleta de cartró".

Gala Pujol Infantes, guanyadora del concurs Tesi en 4 Minuts de 2024
Gala Pujol Infantes, guanyadora del concurs Tesi en 4 Minuts de 2024

Gala Pujol Infantes participarà com a representant de la UAB a la final del concurs «Presenta la teva tesi en 4 minuts», que tindrà lloc el proper 27 de juny a Tarragona i es podrà seguir en directe pel YouTube de la FCRI. La competició, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, compta amb la participació de totes les universitats catalanes i atorgarà tres premis a les millors presentacions, de 3.000 (jurat), 2.000 (jurat) i 1.000 euros (públic). 

El segon premi del jurat de la UAB, dotat amb 500 euros, ha estat per a José Antonio Bueno Mancebo, doctorand del programa de doctorat en Ciència i Tecnologia Ambientals, per la presentació "De la basura a tu cara". Bueno també ha estat guanyador del premi del públic, dotat amb 200 euros.

El premi especial Assumpció Català i Poch per l’impuls i el foment de la llengua catalana, dotat amb 300 €, ha estat per Zainab Ul Kausar, estudiant del programa de doctorat en Ciencia i Tecnologia Ambientals, amb la presentació "El CO2 és un problema o una oportunitat?".

La competició s’ha celebrat a la sala Carles Perelló de l'Escola de Doctorat (s'ha retransmès en directe a través del canal de YouTube de la UAB) i ha comptat amb la participació d’onze estudiants de doctorat. 

Guanyadors del concurs Tesi 4 Minuts UAB 2024

D'esquerra a dreta: Gala Pujol (1r premi), José Antonio Bueno (2n premi i premi del públic) i Zainab Ul Kausar (menció especial Assumpció Català i Poch)

 

Més informació:

 

Dins de