Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

La UAB engega el BiciBus UAB

14 abr. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La setmana del 17 al 21 d'abril la UAB posa en marxa el BiciBus UAB: diferents voluntaris faran de guies des de diferents poblacions per venir conjuntament en bicicleta al campus de la UAB. L'objectiu és donar a conèixer les vies per les quals es pot accedir al campus en bici. Hi haurà el servei des de Cerdanyola, Sabadell, Sant Quirze, Sant Cugat, Terrassa, Barcelona (Renfe Sant Andreu Arenal) i la Llagosta.

diadelabici

Hi haurà el servei per venir en bicicleta des de Cerdanyola, Sabadell, Sant Quirze, Sant Cugat, Terrassa, Barcelona (Renfe Sant Andreu Arenal) i la Llagosta.

El BiciBus UAB és una iniciativa que permet conèixer les diferents rutes per accedir al Campus. Es posa en funcionament la setmana del 17 al 21 d'abril, coincidint amb la Setmana Saludable i Sostenible a la UAB.

Una sèrie de persones voluntàries faran de guies per a donar a conèixer les rutes per accedir al Campus des de diferents municipis:

SABADELL-UAB

- Plaça Creu Alta (dimecres i dijous): 8h

- C/Vilarrúbias, 96 (dilluns, dimarts, dijous i divendres): 7h

- Plaça Catalunya. Davant del Banc Sabadell (dimecres): 7.45h

- Plaça del Doctor Robert (dilluns, dimarts, dijous i divendres): 8.30h

- Ronda Europa, 310 (porta Deixalleria, Punt Blau) (dilluns): 9.30h

- Davant de l'Ajuntament (dimarts): 7.30h

CERDANYOLA-UAB

- Plaça de l'Església (dilluns i dijous): 7.45h

- Carril bici. Cruïlla Avda Espanya/Avda Roma (dilluns, dimarts, dimecres i divendres): 8.45h

SANT CUGAT-UAB

- Carrer de Granollers, 13 (dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres): 8.30h

SANT QUIRZE-UAB

- Passeig estació, 3 (dilluns): 9.45h

TERRASSA-UAB

- Passeig Compte d'Egara (davant Mútua): 7.45h

BARCELONA-UAB

- Parada Renfe Sant Andreu Arenal. C/Fabra i Puig/Meridiana (dimarts): 9h

LA LLAGOSTA-UAB

- Parada de l'Esclat (dilluns, dimarts, dijous i divendres): 7.30h 

Per participar al BiciBus UAB, en algunes d'aquestes rutes i horaris, escriu a mobilitat@uab.cat i et posaran en contacte amb la persona que et guiarà.  

El Servei BiciUAB, centre integral de la bicicleta

La UAB compta amb el Servei BiciUAB és un centre integral de la bicicleta, ubicat a l'estació de FGC-UAB, que pretén fomentar l'ús d'aquest vehicle, com a mitjà de transport quotidià, i sensibilitzar sobre la necessitat de practicar una mobilitat més sostenible. Ofereix els serveis de lloguer de bicicletes, assegurança ciclista BiciUAB, servei d'assessorament, servei d'aparcament tancat, servei de reparacions de bicis, punt d'autoreparació,i venda de bicis i accessoris.

Tota persona de la comunitat campus UAB pot realitzar una revisió gratuïta durant el curs lectiu. Per a gaudir de la revisió cal presentar la targeta UAB o Esfera UAB en vigor i no cal demanar cita prèvia. La revisió està valorada en 33€ i inclou la mà d'obra de l'ajustament de transmissió, frens, direcció i neumàtics. No inclou els preus de possibles recanvis de components.

Dins de