Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

AQU Catalunya acredita la Facultat de Filosofia i Lletres

15 jul. 2021
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L'acreditació institucional dels centres forma part del pla estratègic de la UAB. Ara, AQU Catalunya ha atorgat aquest reconeixement a la Facultat de Filosofia i Lletres. Prèviament, la Facultat havia obtingut també la certificació favorable de la implantació del seu sistema de garantia interna de la qualitat.

Facultat de Filosofia i Lletres

La Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB ha obtingut l'acreditació institucional que atorga AQU Catalunya. Amb una vigència de cinc anys, l'acreditació institucional permet als centres la renovació automàtica de l'acreditació de totes les titulacions de grau i de màster universitari que programen, independentment de si havien obtingut una acreditació individual o no.

Permet també la sincronització del calendari de l'acreditació de les titulacions. I implica, a més, no haver d'aportar documentació addicional relativa al sistema de garantia interna de la qualitat (SGIQ) durant els processos avaluadors de verificació o modificació de titulacions.

Prèviament, la Facultat havia revisat íntegrament el seu SGIQ i havia obtingut la certificació favorable de la seva implantació per part d'AQU Catalunya. Es tracta, doncs, d'un sistema plenament implantat i desplegat, adequat per l'assegurament de la seva qualitat i orientat a la millora contínua de les titulacions que ofereix a l'alumnat.

Tant l'acreditació institucional com la certificació del SGIQ són processos de caràcter voluntari per part dels centres. Han estat liderats per l'equip de deganat de la Facultat, amb el suport acadèmic del Vicerectorat de Qualitat i d'Acreditació Acadèmica, i el suport tècnic l'administració i la gestió de la qualitat del centre i de l'Oficina de Qualitat Docent i l'Àrea de Transformació Digital i d'Organització de la UAB. L'acreditació institucional dels centres, a més, forma part del pla estratègic "La UAB del futur. Horitzó 2030", amb l'objectiu de "promoure la qualitat docent i establir mecanismes de control i millora per tal de seguir sent un referent en aquest àmbit".

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de