INVESTIGAR EGRETA
Entorn de Gestió per a la Recerca i la Transferència UAB

Personal Investigador

Per a què fem servir l'aplicació EGRETA?

El nou Entorn per a la Gestió de la Recerca i la Transferència (EGRETA) permet cercar, descobrir i connectar amb tota la recerca que es porta a terme a la Universitat Autònoma de Barcelona.

                            Infografia EGRETA pdi

Vés a EGRETA

Si és la primera vegada que accedeixes a l’aplicació, pren-te el teu temps per a configurar les tasques que s’indiquen. Aquestes minimitzaran la quantitat d’entrades manuals per a fer el seguiment de la teva feina, assegurant que pots mantenir un registre per a cada ítem de la producció científica o les teves activitats que hi estan relacionades amb aquesta.

                               configuracio egreta                                                                                                 

  • Entra la informació que acostumes a utilitzar per a identificar-te com a personal investigador en altres serveis, com ara ORCID.
  • Revisa les dades que s’han carregat des d’Eina.
  • Si publiques amb diferents variacions del teu nom, informa-ho al teu perfil personal. Això millorarà la capacitat del sistema d'identificar les teves publicacions tant a dins com a fora d’EGRETA.
  • Fes una cerca automatitzada de manera que la informació sobre les teves publicacions et siguin automàticament notificades a EGRETA des d'altres bases de dades. No et preocupis, tindràs la opció de revisar tots els registres importats per a validar que siguin correctes.
  • Si tens un usuari o usuària de confiança per a realitzar la gestió de la recerca, afegeix-lo per tal que pugui treballar en nom teu.
  • Personalitza els teus paràmetres de notificacions del correu electrònic de manera que EGRETA no t'enviï ni pocs ni massa recordatoris, només els que tu vulguis.
  • Accedeix a la intranet per veure tots els materials d'ajuda complementaris i assabentar-te de les últimes novetats

EGRETA ofereix moltes noves funcionalitats amb les que poder optimitzar la visibilitat de la producció científica. Si vols saber-ne més:

  • Consulta els cursos vigents a la intranet de la UAB que imparteix l'Oficina Tecnològica de Recerca. 
  • Accedeix a formació online amb Bright Talk. Si encara no tens les claus d'accés, contacta amb egreta@uab.cat
  • Sol·licita formació a mida amb els tècnics de l'Oficina Tecnològica de Recerca enviant un correu a egreta@uab.cat

                                EGRETA FORMACIO                                                                                                                                                                                   Designed by vectorjuice / Freepik

 

 

Consulta les guies d'ús i material de suport  per a aprofitar totes les funcions que EGRETA posa al teu abast. Vés a la Intranet