Visita la UAB Totes les activitats i continguts per descobrir la UAB i el campus presencialment o online. T'esperem a la UAB!

Visites al campus en versió YouTube (T4)

Visites al campus en versió Youtube

Racons Amagats: Nova temporada

Víctor Rodríguez i Laura Pierola protagonitzen la quarta temporada de les visites al campus de la UAB, titulada "Racons Amagats". Aquesta sèrie de vídeos t'ofereix l'oportunitat única de descobrir aquells indrets i serveis menys concorreguts del campus que potser encara no coneixies.

Creus que coneixes tots els secrets de la UAB? Acompanya a Víctor i Laura en aquesta aventura on t'ajudaran a descobrir noves històries i espais sorprenents.

Fes una ullada, també, a la T1, T2 i T3!

Encara no t’has subscrit? Visita el nostre canal de YouTube i no et perdis aquesta nova edició plena de sorpreses!Impressores d'autoservei

Avui et presentem les meravelloses màquines d'autoservei d'impressió de la UAB. Amb aquestes pots imprimir tot allò que necessitis en un moment. Saps com funcionen?

Audio Lab

L’Audio Lab està a la Facultat de Filosofia i Lletres. Allà podreu anar amb els vostres pre-projectes de producció musical i aprendre per a poder portar les vostres idees a la realitat.

Espais Chill

Et ve de gust fer una migdiada a la UAB? O fer una mica de chill amb els amics? O relaxar-te una estona entre classe i classe? En aquest vídeo t’ensenyem els millors espais dels campus per fer-ho.

Sala de videojocs

La Facultat de Ciències de la Comunicació estrena sala de videojocs, ideal tant per divertir-se com per dur a terme projectes academics i tecnològics. No t'ho perdis!

Impressores 3D

En aquest primer episodi de Racons Amagats, Víctor i Laura ens ensenyen el servei d'impressió 3D del campus. Sabies que tots els estudiants hi tenen accés de manera gratuïta? T'animes a descobrir-ho?