Visita la UAB Totes les activitats i continguts per descobrir la UAB i el campus presencialment o online. T'esperem a la UAB!

Visites al campus en versió YouTube (T2)

Visita el Campus de la UAB

Coneix la UAB amb l'Eric i la Paula!

L’Eric Sobrevia i la Paula Ferrer agafen el relleu de l’Anna Ventura i la Sandra Lleida i es converteixen en els nous UABers youtubers que visiten el campus de la UAB. La gespa, els bars, el SAF… o com es pronuncia la UAB. A la primera temporada de Visites al campus versió YouTube ja hem visitat les facultats, però encara queda molta UAB per descobrir.

Tot això en menys de 5 minuts i sense sortir de YouTube! I és que per ser un autèntic UABer has de conèixer tots els racons que amaga el campus.

Visita’ns sovint que estem preparant molts més vídeos, o subscriu-te al nostre canal de Youtube per estar al dia de totes les novetats!Visites al campus

L’Angee i la Júlia són les dues guies de les visites al campus versió presencial, i en aquest episodi fan un duel interpretatiu amb la Paula i l'Eric, els dos youtubers d’aquestes mateixes visites versió online. I tu, quina visita t’agradaria fer? La presencial o la versió online?

Com són els exàmens a la UAB?

Segur que t’has fet mil i una vegades la pregunta de com son els exàmens a la UAB. Són tipus test o d’escriure? Fàcils o difícils? Quan duren? L’Eric i la Paula fan d’experts universitaris per explicar-te’n els millors trucs.

Por a les biblioteques

L’Eric té una por atàvica a les biblioteques. Por no: pànic. És veure la porta d’una biblioteca i arrencar a córrer. En aquest episodi, la Paula li fa de guia per les sis biblioteques del campus UAB per fer-li un tractament de xoc.

La vida a la Vila

A les pelis americanes, els estudiants viuen a pisos llogats al mateix campus... A les pelis americanes... i també a la UAB!!! La Paula i l'Eric viuen una setmana a la Vila Universitària del campus UAB.

Fem acció social

La UAB és una uni transformadora... i això és molt més que un eslògan! L'Eric i la Paula descobreixen totes les opcions per fer un voluntariat a la UAB que t'ofereix la FAS, la Fundació Autònoma Solidària.

Cultura en viu

Cine, teatre, dansa, música, escriptura... convalidables per crèdits i oberts a tothom. La Paula repta a l'Eric a fer un tomb per l'àmplia oferta cultural de la UAB.

Correbars UABer

Per fer safareig, per viure l'ambient UABer, per jugar a cartes, per compartir el dinar, o un berenar, o un café, un wok, un panini o un croissant de xocolata... l'Eric i la Paula fan un correbars UABer i visiten els bars del campus. Bon profit!

UAB...o WAP? Com es pronuncia la UAB?

L’Eric i la Paula tenen un dubte existencial: com es pronuncia el nom de la UAB? U-A-B o WAP? Per descobrir-ho, fan dir-ho als UABers, però sense que se n’adonin de quin és l’objectiu del test. And the winner is...

Com sobreviure a un dia al SAF

La Paula odia fer esport i l’Eric li fa una proposta arriscada: passaran junts un dia al SAF, el Servei d’Activitat Física de la UAB, i li farà d’entrenador personal. Poc a poc, descobreixen junts l’oferta d’instal·lacions esportives que ofereix el SAF, i per només 10€ al mes per estudiants UAB, i, al final, la Paula esbufega i diu que...

Quin és el millor racó de gespa de la UAB?

L'Eric i la Paula investiguen quin és el millor racó de gespa del campus de la UAB. Fan proves de migdiada i recerca d'animals exòtics aquí i allà i pregunten la seva opinió a una pila d'UABers, que els donen moltes pistes. La conclusió és esborronadora: el millor racó de gespa de la UAB és ...