Visita la UAB Totes les activitats i continguts per descobrir la UAB i el campus presencialment o online. T'esperem a la UAB!

UABecedari (T3)

UABecedari-T2

Ja està aquí la tercera temporada!

L'UABecedari torna amb una tercera temporada protagonitzada per l'Enric To.

Aquesta sèrie de vídeos s'encarrega d'ensenyar-nos un concepte de la vida universitària a la UAB per cada lletra de l'abecedari. L'Enric t'explicarà aquests termes a través de vídeos curts on podràs entendre millor tots els conceptes que envolten a la universitat.

Recordem que al canal de YouTube de l'autònoma pots trobar els vídeos de la primera i segona temporada, protagonitzades per la Bea Ruano i la Cèlia Mayoral, respectivament.G de Graduació

Tard o d'hora tocarà graduar-vos, per tant, portem un seguit de consells perquè la vostra graduació a la Universitat Autònoma de Barcelona vagi el millor possible!

F de Fauna i Flora

En aquest episodi del uabecedari, anem als espais verds de la UAB per descobrir la fauna i flora que els habiten. Sabíeu que hi ha activitats de medi ambient durant tot el curs? Avui anirem a una sessió d'anellament d'aus i de revisió de caixes niu.

C de Cientificotècnics

Explorem els serveis cientificotècnics (SCT) de la UAB visitant el Servei Planta de Tecnologia dels Aliments (SPTA) i el Servei de Cultius Cel·lulars, Producció d'Anticossos i Citometria.

H d'Hemeroteca

La Universitat Autònoma de Barcelona consta de moltes biblioteques, una de les quals és la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. Quins són els millors llocs per estudiar? Quines altres activitats s'hi fan? 

O d'Openlabs

Amb la xarxa Openlabs de la UAB, pots desenvolupar tota mena de projectes creatius en espais com ara el Disseny Lab, el Digital Lab o l'Audio Lab. Tant sigui una impressora 3D, com un escàner o un estudi de música, podràs aprendre creant!

L de Laboratori

Explorem els laboratoris de la Universitat Autònoma de Barcelona. Quants n'hi ha? Molts més del que creieu! No només de ciències, també n'hi ha de lletres o de recerca com ara la planta pilot MELiSSA.

T de Transport

Sabeu quina és la millor manera per arribar a la UAB? Aprendrem quins mètodes de transport públic hi ha per arribar fins a la UAB (FGC, Renfe i bus) i fins i tot quines opcions de mobilitat tenim dins el campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.