Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

XII edició de la cerimònia de lliurament de títols de doctor o doctora i de premis extraordinaris de doctorat

14 nov. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El proper divendres 17 de novembre a les 18 h se celebrarà la XII cerimònia de lliurament de títols de doctor o doctora i de premis extraordinaris de doctorat a la Sala Arnau de Vilanova de l’Hotel Exe Campus de la Vila Universitària de la UAB.

Hotel Campus

L’Escola de Doctorat, conjuntament amb Alumni UAB, organitza l’anual cerimònia de lliurament de títols en la qual la UAB reconeixerà l’esforç i la dedicació dels joves investigadors i la seva contribució a la generació de coneixement. Aquests premis, doncs, posen en valor les tesis que han destacat per a la seva aportació i l’avenç en els diferents àmbits de la nostra Universitat.

La UAB, amb un total de 66 programes de doctorat, és una de les universitats catalanes pioneres en l’elaboració d’assaigs i produeix aproximadament una tercera part de les tesis doctorals que es llegeixen al sistema universitari català cada promoció.

La conferència s’iniciarà a les 18 h amb l’acte de benvinguda a càrrec de  Javier Lafuente, rector de la Universitat. Seguidament Assumpció Malgosa, vicerectora de Recerca, Anabel Galán, vicerectora d’Alumnat i d’Ocupabilitat, i Montserrat López, presidenta de la Comissió Acadèmica del Consell Social, oferiran diverses ponències. Armand Sánchez, professor del Departament de Ciència Animal i dels Aliments i padrí de la cerimònia, dirigirà el col·loqui “La serendipitat o l’atzar i la necessitat. Reflexions d’un genetista”.

A continuació tindrà lloc el lliurament dels premis extraordinaris de doctorat, seguit de l’actuació del Cor de la UAB. A posteriori, la professora de la UAB Anna Jordana, guanyadora del premi extraordinari del programa en Psicologia de la Salut i de l'Esport, elaborarà un discurs en representació dels doctors que reben el premi extraordinari o el títol de doctor o doctora. Finalment, el rector de la Universitat, Javier Lafuente lliurarà els títols.

La sessió també es podrà seguir en directe per YouTube.

 

Dins de