Vés al contingut principal

UAB BIP-International Staff Week - Inscripcions obertes

21 juny 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UniversitatAutònomade Barcelona celebrarà la primera BIP-UAB International Staff Week del 16 al 20 d'octubre de 2023. Les inscripcions en línia estan obertes fins al 26 de juny de 2023.

 

Erasmus Staff Week workshop 2022

El programa combina Tallers virtuals i presencials realitzats per l'Àrea de Relacions Internacionals i el Servei de Biblioteques i constitueixin una oportunitat única per a les persones participants de viure la UAB i endinsar-se en la multitud de cultures de Barcelona.

Podeu consultar el Programa Preliminar.

Requisits lingüístics

L'idioma de treball de totes les sessions és l'anglès. Es requereix un nivell mínim de B2 per seguir les sessions.

Qui es pot registrar?

• Obert a tot el personal (administratiu/docent) de les universitats sòcies que treballi en l'àmbit de la internacionalització o de les biblioteques.

• El nombre de participants està limitat a 15 de Biblioteques i 20 de les IRO. El personal de les Universitats ECIU té prioritat de selecció.

• La UAB duu a terme un procés de selecció per garantir la millor adequació dels participants seleccionats amb els objectius de la International Staff Week.

• La confirmació dels participants seleccionats i no seleccionats s'enviarà el 30 de juny.

Finançament

No hi ha cap quota per participar a la Staff Week. No obstant això, els participants són els responsables de cobrir el seu propi allotjament, els desplaçaments cap a/des de Barcelona i la majoria dels àpats durant la setmana. Alguns àpats són complementaris de la UAB.

Més informació a la UAB BIP-International staff week 2023, al web de Mobilitat i Intercanvi.

Per a qualsevol dubte, ens podeu escriure a: erasmus.staff@uab.cat

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

    Dins de