Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

L'Aula de Dansa de la UAB acaba el curs amb dues mostres artístiques: Anem i Ten to ten

30 abr. 2025
null Bluesky Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Els alumnes dels dos tallers de dansa de la UAB, realitzaran dues mostres per posar fi al curs 2024-2025. El dilluns 12 de maig a les 13.30 a la Sala Teatre UAB, es podran veure els espectacles preparats durant aquests darrers mesos, Anem, pels alumnes de Dansa Contemporània Nivell 1, i Ten to ten, pels alumnes de Dansa Contemporània Nivell 2.

Imatge notícia anem i ten to ten

Per començar, els alumnes de Dansa Contemporània Nivell 1, sota la direcció de Mario G. Sáez, interpretaran la coreografia que han preparat durant aquests darrers mesos. Anem és un espectacle basat en l’avenç malgrat les dificultats, en continuar envers els problemes i fer-ho a partir de la dansa. 

Anem cerca avançar “creant una nova manera de comunicar”, i deixant que la imaginació “atrapi” les mirades del públic. El mateix director la descriu així: “Continuem avançant malgrat les dificultats i creixem ballant amb elles. Continuem creant una nova manera de comunicar-nos i deixem que la nostra imaginació atrapi les vostres mirades. Continuem endavant perdent les nostres pors i deambulem inventant una nova realitat. Anem? Anem!”

A continuació, serà el torn dels alumnes del taller de Dansa Contemporània Nivell 2, que han creat conjuntament l’espectacle Ten to Ten. Dirigit per Laia Santanach, aquesta performance crea un espai amb deu personalitats, deu mirades, que comencen un viatge que acabarà en el mateix punt de partida des d'una altra perspectiva. Així l’explica Santanach: “Per a moltes doctrines, el deu és un nombre sagrat, símbol de la perfecció de l'univers manifestat, de la culminació d'un recorregut. El deu té diversos significats, entre ells, la perfecció, el compliment de metes, la transformació, la fi d'un cicle i l'inici d'un de nou.”

Si voleu més informació sobre la nostra activitat, la programació o qualsevol inquietud artística que vulgueu compartir, podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic cultura.enviu@uab.cat, les nostres xarxes socials o el nostre canal de Telegram, @culturaUAB. A més, us podeu subscriure al nostre butlletí bisetmanal per no perdre-us qualsevol novetat en la programació.

Dins de