Vés al contingut principal

Ja està obert el període de sol·licitud de les Beques MOBINT 2023-24

25 jul. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Presenta la sol·licitud per als ajuts economics a la mobilitat internacional per a estudiants de les universitats catalanes 

Logo beques Mobint 2023-24

Des de el 20 de juliol fins al 15 de setembre a les 14h està oberta la convocatòria d’ajuts MOBINT-MIF. La sol·licitud es fa a través del web oficial de la generalitat. 

L’objectiu general de la convocatòria és promoure la mobilitat estudiantil mitjançant un ajut per contribuir a les despeses que comporta cursar estudis en altres països. L’estudiantat que opti als ajuts esmentats ha de tenir un bon expedient acadèmic i acreditar un nivell B2 d’una de les terceres llengües establertes al sistema universitari de Catalunya (anglès, francès, alemany o italià). En el cas que la llengua o les llengües de docència no coincideixin amb la que l’estudiantat ha acreditat (d’entre les esmentades anteriorment), ha d’acreditar, a més, un nivell B2 de la llengua de docència, tret que aquesta sigui una de les llengües oficials a Catalunya. 

S’han de presentar tot un seguit de documents com la Credencial de l’estudiant, que es va fer arribar als estudiants, mitjançant el correu electrònic institucional, durant el passat mes de juny. 

L’Expedient acadèmic complet o la certificació acadèmica, emesa per la universitat, on hi han de constar els crèdits matriculats i aprovats al llarg dels estudis, actualitzat en el moment de presentar la sol·licitud. S’ha de sol·licitar al teu centre o facultat, o bé a través del SIA. 

Per a informació més detallada us podeu descarregar el pdf de la convocatòria Mobint – MIF 2023-24

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

    Dins de