Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

App UAB, la Universitat a la butxaca

17 jul. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB estrena una App que inclou la targeta universitària intel·ligent (TUI) i altres serveis que faciliten el dia a dia a la comunitat universitària.

App UAB

La UAB estrena una aplicació mòbil, l'App UAB, adreçada a tota la comunitat universitària –alumnat, personal docent i investigador (PDI), personal d'administració i serveis (PAS) i personal vinculat al campus– que es pot descarregar des de les botigues d’aplicacions més populars. La nova app substitueix l'anterior, UAB Academic Mobile.

Entre els serveis que ofereix l’App UAB, a banda d’informació pública d’interès de la universitat, com ara l’oferta acadèmica, notícies o les xarxes socials, hi trobareu la targeta universitària intel·ligent (TUI), un sistema d’accés virtual a espais i aparcaments, les biblioteques de la UAB, notificacions, un calendari i, segons els perfils dels usuaris, el Campus Virtual, les notes i expedients acadèmics o l’accés a gestions personals dels treballadors i treballadores.

La TUI permet disposar de tots els elements identificatius de la UABa: nom, NIU, col·lectiu, codi de barres i informació sobre les funcions més rellevants de la targeta universitària, com pot ser el préstec bibliotecari o l’acreditació com a col·lectiu universitari de cara a obtenir descomptes, fer inscripcions diverses o, simplement, identificar-se com a membre de la Universitat. Compta també amb una secció d'avantatges, on s'informa de descomptes i promocions. A més, l’aplicació permet crear accessos ràpids (widgets) tant de la TUI com del sistema d’accés per a facilitar-ne l’ús des de les pantalles d’inici dels dispositius mòbils.

Els propers mesos se seguirà treballant per millorar les funcionalitats i continuar implementant nous serveis inclosos dins de l’App.

La UAB referma així la seva aposta per la transformació digital, millora l’experiència de la seva comunitat, redueix l’emissió de plàstics —tot i que les targetes físiques ja emeses continuaran funcionant—, reforça la nova imatge corporativa i el sentiment de pertinença a la Universitat i disposa d’una nova eina de comunicació amb la seva comunitat.

S'han habilitat estands al campus de la UAB per informar sobre l'app i incorporar la fotografia al carnet (es necessari portar el DNI en vigor). Estaran ubicats a diferents punts fins al 26 de setembre. Horaris: de dilluns a dijous de 10 a 14 h i de 15 a 17 h i divendres de 10 a 14 h:

  • Plaça Cívica: InfoUAB.
  • Facultat de Ciències i Facultat de Biociències: Sala de Vidre (C1/068).
  • Facultat d’Economia i Empresa: sala de reunions (B1/017).
  • Facultat de Ciències de l’Educació i Facultat de Traducció i d’Interpretació: sala de reunions 1 de l’Edifici G6 (G6/139).
  • Facultat de Medicina: sala M3/318.1 (antiga aula d'informàtica de l’M3).

 

Descarrega't l'App

L'App UAB està disponible per a usuaris iOS i Android a través d’aquests enllaços:

Més informació: Preguntes freqüents sobre l'App UAB

 

Dins de