Visita la UAB Totes les activitats i continguts per descobrir la UAB i el campus presencialment o online. T'esperem a la UAB!

UABecedari (T1)

UABecedari (T1)

El primer diccionari universitari en vídeo!

Descobreix els principals conceptes relacionats amb la universitat i la UAB gràcies a l'UABecedari, un diccionari universitari en vídeo.

Si tens interès en venir a la UAB però desconeixes el món de conceptes i d'àmbits de coneixement que engloba la Universitat, no et pots perdre l'UABecedari, el primer diccionari universitari en vídeo.

És ben senzill: una lletra, un concepte. La Beatriz, estudiant de Comunicació Audiovisual, serà l'encarregada d'explicar-te aquests termes a través de vídeos molt curts on podràs descobrir (o entendre millor) tots aquells conceptes universitaris que se t'escapin. 

Si no et vols perdre cap entrada del diccionari, visita’ns sovint o subscriu-te al nostre canal de Youtube!S de Solidaritat

La solidaritat és un valor que ens mou a intentar compensar les injustícies socials afavorint els més pobres. És un valor que forma part de l’ADN de la universitat i quan parlem de solidaritat a la UAB, parlem de la FAS.

C de Cultura

La cultura és un concepte ampli i, a vegades, ambigu. Però el que està clar és que la cultura ens ajuda a millorar i progressar, i ens identifica com a humans. Amb la universitat ocorre una cosa similar, és per això que Cultura i Universitat van de la mà. Però sens dubte parlar de cultura aquí a la UAB és parlar de Cultura en Viu. I bé, això que és?

M de Mínor

Si estàs cursant un grau a la UAB i el cos et demana canviar d'aires, adquirir nous coneixements i conèixer gent... El que t'està demanant és fer un mínor! La Bea t'explica els avantatges d'aquests itineraris a la nova edició de l'UABecedari. 

E d'Esport

El campus de la UAB compta amb diverses activitats i zones que promouen l'esport. En aquest sisè capítol de l'UABecedari, la Bea t'explica quines són i t'ensenya les instal·lacions del SAF, el Servei d'Activitat Física de la UAB. 

V de Vila

Un complex residencial amb més de 30.000m2 de superfície, 40 hectàrees de naturalesa i més de 2000 joves de tot arreu que seran els teus veïns. La Bea t'explica com és viure a la Vila Universitària en el cinquè capítol de l'UABecedari!

M de Musicologia

La música ens fa companyia i l'activitat musical cada vegada està més present en la nostra societat, i és per això que la funció dels musicòlegs és tan important. La Bea t'ho explica en el quart capítol de l'UABecedari, amb M de Musicologia!

I d'Infermeria

Ser infermera o infermer és una qüestió de vocació, i això els UABers d'infermeria ho tenen ben clar. Parlem sobre aquest concepte en el tercer capítol de l'UABecedari, dedicat a una de les professions que més ha estat al costat de les persones.

C de Comunicació

Cada dia transmetem els nostres missatges de forma instantània, així que la comunicació resulta crucial. T'expliquem aquest concepte amb l'ajuda dels UABers de la Facultat de Comunicació en el segon capítol de l'UABecedari.

U d'Universitat

Sabem que l'abecedari comença per la A, però hem volgut iniciar l'UABecedari amb el concepte que engloba tota la idea: universitat. La Bea aprofundeix en aquest terme alhora que t'explica com es relaciona amb la UAB. No t'ho perdis!