Visita la UAB Totes les activitats i continguts per descobrir la UAB i el campus presencialment o online. T'esperem a la UAB!

Visites al Campus per a centres de secundària, particulars i famílies

Visites al campus

T’agradaria visitar la UAB de la mà d’estudiants actuals de la universitat? Pots triar entre dues modalitats diferents de visita, amb la teva classe o amb la teva familia i/o amics. Només has de reservar dia i hora omplint el formulari de la modalitat que més t’agradi.

 

Vine a visitar el campus amb la família o els amics i amigues

Vols venir a visitar-nos amb la família o el grup d’amics i amigues? T’oferim visites guiades d’1h de la mà d'estudiants de la UAB que et guiaran per fer una passejada pel centre del campus de la UAB. Els grups són de màxim 30 persones, i quan facis la inscripció pots reservar com a màxim 4 places.

No podrem visitar totes les facultats i tots els serveis del campus, perquè és molt gran, però veureu els espais més emblemàtics i farem un tomb per situar on estan tots els centres i serveis.

Les visites es fan en català, excepte els dies 4, 24 i 31 de juliol que es faran en castellà.

Inscripció oberta!

Dubtes? Escriu-nos a visites.campus@uab.cat

 

Vine amb la teva classe a visitar la UAB

Vine amb el teu grup classe al campus de la UAB. T’oferim una visita guiada en primera persona, amb guies que són estudiants ara mateix a la Universitat i que us faran una passejada pels millors indrets del campus.

Oferim visites d’1 hora, a les 10h o bé a les 11:30h. Les oferim de dilluns a divendres, amb inscripció prèvia, per a grups classe de màxim 30 persones. Està orientada a grups de batxillerat i cicles formatius de grau superior, però també us hi podeu apuntar si sou grups de 3r o 4art d’ESO.

Per fer-ho més divertit, les visites inclouen al final un petit joc per descobrir qui ha estat més atent a totes les explicacions que us hem fet pel camí: qui més n’encerti s’emporta un pack exclusiu de marxandatge UAB.

Inscripció oberta!

Dubtes? Escriu-nos a visites.campus@uab.cat

 

Galeries fotogràfiques de les visites de 2024:
Galeries fotogràfiques de les visites de 2023: