Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Guies docents de les assignatures
La informació que apareix actualment és la del curs 2025-2026. Les guies docents que tenen la indicació de cursos anteriors entre parèntesi corresponen a assignatures no programades o bé amb la guia docent pendent d'actualització. Si la guia docent d’alguna assignatura programada no apareix s’ha d’anar a cercar-la al Dipòsit Digital de Documents. La informació completa de totes les assignatures que conformen la titulació es pot consultar a l’apartat Pla d’estudis i horaris.
La informació sobre les llengües emprades a cada assignatura es pot consultar entrant a la guia docent de cada assignatura.
1r curs
103251 - Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular
103249 - Experimentació Al Laboratori
103267 - Microbiologia i Parasitologia
103255 - Producció de Primeres Matèries
2n curs
103248 - Alimentació i Cultura (2024-25)
103245 - Anàlisi i Control de Qualitat Dels Aliments
103254 - Fonaments de Processos
103268 - Nutrició Humana (2024-25)
103239 - Productes Alimentosos
103238 - Química Dels Aliments
103226 - Reactors, Instrumentació i Control
3r curs
103256 - Desenvolupament i Innovació
103247 - Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària (2024-25)
103231 - Fonaments de Projectes (2024-25)
103262 - Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública
103261 - Higiene i Sistemes d'Autocontrol
103555 - Mètodes de Processament d'Aliments I (2024-25)
103556 - Mètodes de Processament d'Aliments II
103259 - Microbiologia Dels Aliments
103228 - Pràctiques de Planta Pilot
103257 - Toxicologia Dels Aliments (2024-25)
4t curs
103236 - Legislació Alimentària
103246 - Psicologia i Màrqueting (2024-25)
103244 - Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental
103235 - Treball de Fi de Grau
103978 - Begudes i Aliments d'Origen Vegetal
103232 - Biotecnologia Alimentària
102649 - Carn i Productes Carnis
103243 - Disseny d'Experiments
103237 - Dret Alimentari
102648 - Llet i Productes Làctics
103963 - Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva (2024-25)
103260 - Micologia Dels Aliments
102645 - Peix i Productes de la Pesca