Màster Universitari en Estudis Territorials i Planejament

Si penses que el disseny de les ciutats condiciona la vida quotidiana, la mobilitat, la gentrificació o el turisme, aquest és el teu màster, impartit per un dels millors departaments de Geografia de l’estat.

Informació general

 • Màster Universitari UAB
 • Crèdits: 60 crèdits
 • Inici de curs 25/09/2024
 • Inici de la preinscripció 12/01/2024
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Oberta
 • Places: 25 places
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2024-2025.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2024-2025.

 • Idioma: Català (45%), castellà (45%) i anglès (10%)
 • Modalitat: Presencial

 • Centre docent: Facultat de Filosofia i Lletres
053-Màster Oficial en Estudis Territorials i Planejament

Et formaràs com a especialista en l’ordenació del territori i el planejament. Aprendràs a analitzar les dinàmiques socials, a elaborar propostes i a prendre decisions sobre la gestió del territori i els seus habitants.

El primer semestre produiràs instruments de planejament d’abast territorial i el segon semestre completaràs la teva formació en l’àmbit que et resulti més atractiu: mobilitat, turisme, habitatge, desenvolupament local o gestió de l’aigua, sempre sota l’òptica territorial. Faràs pràctiques curriculars en empreses i administracions on posteriorment la major part de l’alumnat ha aconseguit contractes de treball.

Dissenyaràs un projecte real que per a un municipi i des del primer dia estaràs treballant a peu de carrer amb els seus regidors, tècnics municipals, arquitectes i urbanistes.

A més, el màster t'oferirà un cicle de conferències en què es convida professorat i professionals de primer nivell en el món de l’urbanisme, l’habitatge, el planejament, la mobilitat, etc.

L’equip docent està format per professorat i per professionals de reconegut prestigi internacional que exerceixen en el món del planejament urbà, el disseny dels barris, el dibuix de les noves formes de mobilitat metropolitana i la gestió dels modes de turisme actuals.

Un cop t’hagis titulat podràs accedir al món laboral com a tècnic/a en elaboració de plans territorials, estudis socioeconòmics en plans de barri, projectes de desenvolupament urbà i gestió territorial, i com a consultor/a de mobilitat.

Tot això en un entorn de treball modern dotat de les noves tecnologies per oferir docència presencial i virtual, organitzat pel millor departament de Geografia de l'estat en una universitat moderna i innovadora.
 

Testimonis

Pràctiques

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Estudis Territorials i Planejament Accedir a l'apartat de El màster en xifres

Més informació