Informació general
- Màster Universitari UAB
- Crèdits: 60 ECTS
- Inici de curs 20/09/2024
-
Inici de la preinscripció 12/01/2024
Veure el calendari - Estat de la preinscripció: Tancada
- Places: 25 places
- Horaris: Tarda
-
Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2024-2025.
82€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2024-2025. - Idioma: Castellà (100%)
- Modalitat: Presencial
-
Centre docent:
Facultat de Veterinària
Sabies que el sector agroalimentari és un dels motors econòmics més importants de qualsevol país?
Sabies que l'èxit d'una empresa agroalimentària està directament relacionat amb la qualitat?
Si estàs interessat en el sector dels aliments d'origen animal, no ho dubtis, aquest és el teu màster!
Aquests estudis estan especialment dissenyats per a formar professionals altament qualificats en els aspectes de control, avaluació i millora de la qualitat i seguretat dels aliments d'origen animal. Mitjançant un enfocament totalment integrador, que preveu accions des de la granja a consumidor, aquest màster et proporcionarà els coneixements més avançats relatius als factors clau de la cadena productiva. A nivell pràctic, tindràs l'oportunitat d'aprendre les tècniques i metodologies emergents més innovadores, útils no només per a la millora de la qualitat dels aliments, sinó també per als processos d'innovació i desenvolupament de nous productes d'origen animal. Tot això et permetrà augmentar la teva projecció professional en un sector que ofereix grans oportunitats laborals.
El màster compta amb professorat altament especialitzat, i les activitats pràctiques es duen a terme en infraestructures singulars de la UAB, com són el servei de granges, la planta pilot de tecnologia dels aliments o els laboratoris d'anàlisis d'aliments. Per complementar la formació, es realitzen visites a empreses que et permetran apropar-te a la realitat de el sector. Finalment, t'oferim l'oportunitat de realitzar el Treball de Fi de Màster durant una estada a empreses de sector agroalimentari, o si ho prefereixes, a les instal·lacions de el Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la UAB o en altres institucions o centres tant públics com privats.
Sortides professionals
En quant a les sortides professionals, la perspectiva globalitzadora que proposa aquest màster permetrà als egressats seguir diverses alternatives a l'hora de decidir la seva sortida professional. La formació adquirida pretén estar especialment dirigida a cobrir les demandes d'empreses privades o institucions públiques relacionades directa o indirectament amb la producció d'aliments d'origen animal. Aquestes empreses o institucions podran ser tant empreses relacionades amb la producció primària d'aliments (per exemple, empreses agrícoles i/o ramaderes, associacions de ramaders, empreses relacionades amb la producció de matèries primeres per a l'alimentació del bestiar, amb la producció d'additius zootècnics…), com a empreses dedicades a la producció i/o transformació d'aliments a nivell industrial (indústria de producció i transformació d'aliments d'origen animal tals com càrnies, làcties i formatgeres, productes de la pesca, ous i ovoproductes, i les indústries d'additius i ingredients així com les distribuïdores, etc.).Algunes de les activitats que podran exercir els titulats d'aquest màster seran:
- Gestió dels sistemes de producció d'aliments.
- Millora i administració de la qualitat al llarg de tota la cadena de producció.
- Implantació de sistemes de qualitat en la indústria agroalimentària.
- Assessorament tècnic a empreses agropecuàries i indústries agroalimentàries.
- Gestió comercial.
- Disseny de nous aliments o millora dels mateixos mitjançant diferents actuacions en la producció primària i en la indústria agroalimentària.
- Recerca i desenvolupament de nous processos.
- Activitats de R+D+i en general.