Admissió Màster Oficial - Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB
Sessions informatives amb les direccions i coordinacions. Del 24 al 28 de febrer: Inscripcions obertes!
També pots emplenar el formulari d’aquesta pàgina per demanar atenció personalitzada.
Accés
Per accedir a aquest màster es requereix estar en possessió d'un títol universitari oficial espanyol o d'un altre expedit per una institució d'educació superior de l'Espai Europeu d'Educació Superior o extracomunitari que faculti al país expenedor del títol per a l'accés als ensenyaments de màster.Requisits d'admissió
El perfil de l’estudiant per excel·lència és el de graduats o llicenciats en Ciència i Tecnologia d’Aliments, Veterinària, Farmàcia, Nutrició i Dietètica, Bioquímica, Química, Biologia, Microbiologia, Biotecnologia, Medicina, Ciència i Salut Animal, Ciències Ambientals, Enginyeria Alimentària, Enginyeria Agrícola, Enginyeria Química, Enginyeria de Biosistemes o titulacions equivalents a les esmentades anteriorment que estiguin relacionades amb les ciències dels aliments o la ciència animal, segons l’àrea d’especialització.
Es requereix que l’alumnat presenti un certificat que acrediti almenys un nivell B2 de competència en llengua espanyola, tret que sigui la seva llengua materna. A més, malgrat que no és un requisit obligatori, es recomana que les persones sol·licitants tinguin un nivell B1 d’anglès com a mínim per maximitzar l’aprofitament de les oportunitats acadèmiques i professionals que ofereix el màster.
També s’estableix com a requisit la superació d’una entrevista amb la finalitat de garantir que tot l’alumnat admès tingui no només les habilitats lingüístiques necessàries, sinó també un compromís ferm i una orientació clara cap a l’aprofitament ple de la formació que s’ofereix.
Tots els requisits s’han d’acreditar documentalment.
Criteris de selecció
En el cas que el nombre d'inscrits superi el de places ofertes, l'adjudicació de places es farà d'acord amb els següents criteris de prelació:
- 1. Expedient acadèmic (60%).
- 2. Curriculum vitae. Es valorarà l'experiència professional i altres estudis complementaris afins al màster (30%).
- 3. Acreditació de llengües (10%). Cal acreditar un nivell B2 en llengua anglesa.
Complements de formació
L'alumnat Graduat o Llicenciat en Bioquímica, Química, Biologia, Microbiologia, Biotecnologia, Medicina, Ciències Ambientals, Enginyeria Agrícola, Enginyeria Química, Enginyeria de Biosistemes o titulacions equivalents a les anteriorment esmentades, també podran accedir al màster, però serà la comissió de màster, prèvia revisió de l'expedient acadèmic, la que determinarà la conveniència que l'alumne cursi complements formatius en l'àmbit de la Ciència dels Aliments.
Aquests complements es cursaran amb l'assignatura de grau "Ciència dels Aliments", de 3 crèdits, els continguts de la qual atorgaran una base comuna en l'àmbit de la ciència dels aliments, a partir de la qual impartir els coneixements del màster.