- Interuniversitari
- Crèdits: 60
- Preu: Poseu-vos en contacte amb la universitat coordinadora.
El màster de Seguretat Alimentària és interuniversitari i està coordinat per la Universitat de Barcelona. També hi participen la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra. A més, en l'a seva organització i impartició del màster, col·laboren de formanera destacada l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària de l'Agencia de Salut Pública de Catalunya i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
El màster respon a l'interès creixent de la seguretat alimentària en la societat actual per part de tots els agents que hi participen: consumidors, empreses agroalimentàries i Administració. La seguretat dels aliments és una exigència legal i l'impacte sobre la població dels problemes de la manca de seguretat és molt important, per la qual cosa la seva missió és aportar una visió transversal i ampla dels diferents àmbits de la Seguretat Alimentària en l'entorn agroalimentari, complementada amb la visió vertical i més específica dintre dels diferents sectors i nivells de la producció i la comercialització d'aliments.
Sortides professionals
En quant a les sortides professionals, s’enquadra amb una perspectiva d’especialització en l’àmbit de la Seguretat Alimentària per tal de contribuir tant en la seva gestió en l'àmbit de l'empresa privada agroalimentària o de l'administració pública, com per per iniciar-se en la recerca científica (estudis de doctorat).
Algunes de les activitats que podran exercir els titulats d'aquest màster seran:
- Desenvolupament, implantació i gestió de sistemes de qualitat que tenen com a objectiu la Seguretat Alimentària en la indústria agroalimentària
- Activitats de consultoria en aspectes de Seguretat Alimentària
- Recerca i desenvolupament en quan a l’avaluació, gestió i comunicació del risc
- Activitats de R+D+i en general.
Universitat coordinadora:
Universitat de BarcelonaUniversitats participants
Universitat Autònoma de BarcelonaUniversitat de Barcelona
Universitat Pompeu Fabra
Institucions participants:
INSA UB: Institut de Recerca de Nutrició i Seguretat AlimentàriaAgència Catalana de Seguretat Alimentària