Especialització en Estratègia, Creativitat i Eines de Màrqueting Digital (Virtual)

L'entorn digital i la seva constant evolució suposen un repte i també una oportunitat a l'hora de plantejar campanyes de comunicació eficaces. Converteix-te en un professional en aquest àmbit!

 • Diploma d'Especialització UAB
 • Codi de l'estudi: 3183/12
 • 12a edició
 • Modalitat: Online
 • Crèdits: 33 ECTS
 • Inici: 13/02/2025
 • Final: 30/07/2025
 • Places: 25
 • Orientació: Professional
 • Preu: 3300 €
 • Preu especial 2475 €
  Col·lectiu d'aplicació: Guanyadors de qualsevol de les edicions dels Premis de Recerca en Comunicació Digital per a TFGs, organitzats per aquest màster des de 2017.
  Preu especial 2805 €
  Col·lectiu d'aplicació: Membres acreditats de col·lectius especials: existeix la possibilitat que arribem a acords amb col·laboradors/associacions de l'àmbit, oferint aquest preu especial, prèvia acreditació dels seus membres. S'està negociant amb les associacions i donat el cas, comunicaríem quines són a l'Escola de Postgrau el més aviat possible.
 • Idioma de docència: Castellà
 • Lloc: Virtual

Has estudiat o treballes en àrees com màrqueting, publicitat, comunicació, disseny, negocis, etc. i vols aprendre a desenvolupar estratègies de comunicació efectives en entorns digitals? Tens un projecte o marca personal i vols fer-lo visible, aconseguir contactes, consolidar clients i monetitzar-lo?

El màster en Estratègia i Creativitat Digital és un programa pioner. Des de 1997 forma a experts en comunicació digital de la mà de professionals en actiu d'empreses referents del sector.

S'organitza en dos cursos:

 • Primer curs: postgrau. Aprendràs tot el necessari per a convertir-te en expert en comunicació digital i aplicaràs els coneixements en una campanya de comunicació digital que desenvoluparàs per a un client i encàrrec reals.
 • Segon curs: màster. Aprofundiràs sobre el tema que tu decideixis desenvolupant un projecte d'investigació que podràs aplicar al teu entorn professional o com a carta de presentació que t'acreditarà com a expert en la matèria.

El postgrau en Estratègia i Creativitat Digital és un programa on conviuràs amb alumnes nacionals i internacionals, que aposta per l'aprenentatge pràctic i metodologies de treball reals. A més, tindràs la possibilitat de fer pràctiques en empresa. Tot avalat per la UAB, reconeguda entre les millors universitats espanyoles als rànquings internacionals.

Sortides professionals

Algunes de les sortides professionals són:
- Community Manager.
- Creatiu/Art/Gestor en projectes digitals.
- Digital Brand Planner.
- Director de Projectes Digitals.
- Director d'Art Multimèdia.
- Docent.
- Emprenedoria i New Business.
- Encarregat del departament de publicitat/comunicació de grans portals.
- Encarregat de projectes d'e-Commerce.
- Interactive Project Manager/executiu de comptes en agències digitals.
- Investigador en comunicació digital.
- Planificador de mitjans online.
- Planner digital o de projectes online.
- Product Manager d'una empresa web.
- Productor Multimèdia.
- SEM/SEO Analyst.
- Social Media Analyst.
- Tècnic de màrqueting gestionant la web d'una empresa.

Pràctiques

Els alumnes poden dur a terme pràctiques extracurriculars gestionades a través del Servei d'Ocupabilitat.
Durant el programa tenen la possibilitat d'accedir a un conveni per realitzar pràctiques extracurriculars a empreses. Tot i que no es compta amb borsa de treball fixa com a tal, gràcies a la llarga trajectòria del Màster i al prestigi de la UAB, arriben constantment ofertes de pràctiques d'empreses i agències on treballen professors, ex-professors o ex-alumnes, o bé directament empreses locals (generalment de Catalunya) que contacten directament amb nosaltres interessades en acollir a estudiants en pràctiques.
Des de la coordinació del programa recomanem fermament als alumnes la realització de pràctiques, ja que l'objectiu és aplicar els coneixements adquirits durant el curs en un entorn laboral real, així com introduir-se en aquest món laboral i conèixer-ne la realitat des de dins.

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual

Contacte

Eduard Bonet

Informació addicional

https://uabcom.com/masters/estrategia-y-creatividad-digital-ecd-online

Més informació

Vols rebre més informació?