Pla d'estudis Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Guies docents de les assignatures
Títol que s'obté
Graduat/da en Ciència i Tecnologia dels AlimentsHoraris
Consulteu el calendari acadèmic de la Facultat
Taula de crèdits per curs
Formació bàsica | Obligatoris | Optatius | Treball de Final de Grau | |
1r curs | 48 | 12 | ||
2n curs | 12 | 48 | ||
3r curs | 60 | |||
4t curs | 24 | 30 | 6 | |
Totals | 60 | 144 | 30 | 6 |
Període lectiu
Matriculació anual. La planificació del curs és per semestres, amb combinació d'assignatures semestrals i anuals.Règim d’estudi
Dedicació a temps complet. Possibilitat de règim a temps parcial.Assignatures de formació bàsica i obligatòries
1r curs | 2n curs |
- Matemàtiques - Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular - Física - Química I - Estadística - Química II - Microbiologia i Parasitologia - Bioquímica I - Producció de Matèries Primeres - Experimentació al Laboratori |
- Productes Alimentosos - Bioquímica II - Química dels Aliments - Fisiologia Humana - Fonaments de Processos - Anàlisis i Control de Qualitat dels Aliments - Operacions Bàsiques - Nutrició Humana - Reactors, Instrumentació i Control - Alimentació i Cultura |
3r curs | 4t curs |
- Toxicologia dels Aliments - Microbiologia dels Aliments - Mètodes de Processament d'Aliments I - Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública - Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària - Mètodes de Processament d'Aliments II - Higiene i Sistemes d'Autocontrol - Fonaments de Projectes - Desenvolupament i Innovació - Pràctiques de Planta Pilot |
- Treball de Final de Grau - Pràcticum - Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental - Psicologia i Màrqueting - Legislació Alimentària |
Assignatures optatives
4t curs |
- Llet i Productes Lactis (6 crèdits) - Carn i Productes Carnis (6 crèdits) - Peix i Productes de la Pesca (6 crèdits) - Ous i Ovoproductes (3 crèdits) - Begudes i Aliments d'Origen Vegetal (6 crèdits) - Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva (3 crèdits) - Productes Derivats de la Fermentació Alcohòlica (3 crèdits) - Producció d'Aliments Ecològics (3 crèdits) - Micologia dels Aliments (3 crèdits) - Disseny d'Experiments (3 crèdits) (*) - Biotecnologia Alimentària (3 crèdits) - Dret Alimentari (3 crèdits) (*) |
(*) Aquestes assignatures no s'ofereixen aquest curs. |