Guies docents de les assignatures
Títol que s'obté
Graduat/da en Ciència i Tecnologia dels Aliments
Horaris
Consulteu els horaris
Consulteu el calendari acadèmic de la Facultat
Taula de crèdits per curs
|
Formació bàsica |
Obligatoris |
Optatius |
Treball de Final de Grau |
1r curs |
48 |
12 |
|
|
2n curs |
12 |
48 |
|
|
3r curs |
|
60 |
|
|
4t curs |
|
24 |
30 |
6 |
Totals |
60 |
144 |
30 |
6 |
Període lectiu
Matriculació anual. La planificació del curs és per semestres, amb combinació d'assignatures semestrals i anuals.
Règim d’estudi
Dedicació a temps complet. Possibilitat de règim a temps parcial.
Assignatures de formació bàsica i obligatòries
1r curs |
2n curs |
1r semestre
- Matemàtiques
- Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular
- Física
- Química I
- Estadística
2n semestre
- Química II
- Microbiologia i Parasitologia
- Bioquímica I
- Producció de Matèries Primeres
Anual
- Experimentació al Laboratori
|
1r semestre
- Productes Alimentosos
- Bioquímica II
- Química dels Aliments
- Fisiologia Humana
- Fonaments de Processos
2n semestre
- Anàlisis i Control de Qualitat dels Aliments
- Operacions Bàsiques
- Nutrició Humana
- Reactors, Instrumentació i Control
- Alimentació i Cultura
|
3r curs |
4t curs |
1r semestre
- Toxicologia dels Aliments
- Microbiologia dels Aliments
- Mètodes de Processament d'Aliments I
- Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública
- Economia, Gestió i Logística en l'Empresa Alimentària
2n semestre
- Mètodes de Processament d'Aliments II
- Higiene i Sistemes d'Autocontrol
- Fonaments de Projectes
- Desenvolupament i Innovació
Anual
- Pràctiques de Planta Pilot
|
- Treball de Final de Grau
- Pràcticum
- Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental
- Psicologia i Màrqueting
- Legislació Alimentària
|
Assignatures optatives
4t curs |
- Llet i Productes Lactis (6 crèdits)
- Carn i Productes Carnis (6 crèdits)
- Peix i Productes de la Pesca (6 crèdits)
- Ous i Ovoproductes (3 crèdits)
- Begudes i Aliments d'Origen Vegetal (6 crèdits)
- Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva (3 crèdits)
- Productes Derivats de la Fermentació Alcohòlica (3 crèdits)
- Producció d'Aliments Ecològics (3 crèdits)
- Micologia dels Aliments (3 crèdits)
- Disseny d'Experiments (3 crèdits) (*)
- Biotecnologia Alimentària (3 crèdits)
- Dret Alimentari (3 crèdits) (*)
|
(*) Aquestes assignatures no s'ofereixen aquest curs. |