El Parc de Recerca UAB treballa per generar idees innovadores per al sector de la Fruita Dolça

Laboratori d'idees d'empatització de la Fruita Dolça
El Parc de Recerca UAB i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya van organitzar el passat 18 d’octubre un Laboratori d’Idees amb consumidors i usuaris per trobar solucions a la davallada continuada del consum de la fruita dolça.

24/10/2018

El Parc de Recerca UAB i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, han iniciat aquest mes d’octubre un laboratori d’idees entorn al sector de la Fruita Dolça amb l’objectiu reactivar el consum de la fruita de pinyol del sector català. Concretament del préssec, la nectarina, la poma i la pera.    
 
La primera fase del Laboratori d’Idees, que va tenir lloc el passat 18 d’octubre, es va centrar en l’exploració de l’experiència del ciutadà com a persona consumidora i les seves percepcions entorn a la fruita així com el seu consum. Un punt de vista que generalment contrasta envers la visió sectorial de l’àmbit fructícola.
 
Les idees i reflexions extretes d’aquest taller serviran per completar els següents laboratoris, destinats a un públic més expert i amb l’objectiu de definir idees i accions que facilitin  l’augment del consum de la fruita de pinyol produïda a Catalunya.
L’objectiu final d’aquesta iniciativa és activar la innovació en aquest sector a través de noves formes de col·laboració entre empreses, universitats, institucions i usuaris. El Parc pretén, així, ajudar a idear solucions a la problemàtica i a la vegada trobar un nou valor afegit al sector.

El següent Laboratori d'Idees serà el proper 11 de desembre al Parc de Recerca UAB