Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió, has d'inscriure't: pots fer-ho online i recorda que has de pujar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la direcció pot ampliar-la.

Inscripció online

Molt important: abans de fer la teva inscripció a l'aplicatiu, has de llegir amb atenció la informació que trobaràs en aquesta pàgina per tenir preparada la documentació requerida i confirmar que compleixes amb els requisits d'accés i que el procés d'inscripció està obert.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis el tipus d'estudi (màster, diploma o curs) i els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 5287 i Edició: 101

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

 

Dates d'inscripció

del 27/11/2025 al 07/02/2026

Documentació requerida

- DNI, NIE o TIE (escanejat per les dues cares) o passaport vigent

. Tenir formació prèvia en àrees relacionades amb la gestió empresarial, l'enginyeria, la producció, la logística o la tecnologia, o bé experiència professional equivalent en entorns industrials o administratius.
. Comptar amb coneixements bàsics d'ús d'eines digitals i ofimàtiques, així com una actitud oberta a l'aprenentatge tecnològic i a la innovació.
. Comprendre documents tècnics en anglès, atès que algunes eines i materials complementaris poden estar en aquesta llengua.

Requisits d'accés

Tenir entre 25 i 64 anys.
Tenir nacionalitat espanyola o residència fiscal a Espanya.

Criteris de selecció

Per inscriure's al programa cal presentar un Currículum Vitae que inclogui els coneixements d'ofimàtica i ús d'eines digitals, així com el nivell de comprensió lectora d'anglès tècnic.

Tindran preferència les persones amb experiència laboral o professional en el sector de l'alimentació i els envasos.