Màster en Periodisme de Viatges (Online)

Si t'apassiona la comunicació i els viatges, uneix-te a aquesta aventura d'aprenentatge i reflexió. Crea el teu propi projecte periodístic enfocat en viatges i forma't a través d'una dinàmica flexible i virtual

 • Màster de Formació Permanent UAB
 • Codi de l'estudi: 3091/12
 • 12a edició
 • Modalitat: Online
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici: 01/02/2025
 • Final: 07/12/2025
 • Places: 20
 • Orientació: Acadèmica, Professional
 • Preu: 4050 €
 • Idioma de docència: Castellà
 • Lloc: Online
Màster en Periodisme de Viatges

Vols formar-te com a un professional que explica històries al voltant del món? T'agradaria conèixer les eines necessàries per crear projectes originals i innovadors? Cursant el màster en Periodisme de Viatges podràs aconseguir-ho.

Et convertiràs en un periodista multimèdia, enriquiràs la teva cultura en compartir aula virtual amb persones d'arreu de món, t'especialitzaràs en l'àrea que millor s'adapti als teus interessos, estudiaràs en un entorn dinàmic i flexible que et permetrà organitzar el teu temps lliurement, accediràs a materials originals amb contingut de gran valor creats especialment per a tu.

Una plantilla de professors experts i de gran trajectòria conformada per periodistes, guies de viatges especialitzats, escriptors, arqueòlegs, ciberperiodistes, audiovisualistes, fotògrafs, t'ensenyaran i assessoraran durant tot el curs. Inscriu-te i desenvolupa un projecte personal vinculat al periodisme de viatges com a treball final de màster.

Sortides professionals

Les possibilitats i sortides professionals que ofereix el Màster de formació permanent en Periodisme de Viatges van des de llocs vinculats amb el camp del turisme a la comunicació de viatges (en gabinets de premsa, revistes, plataformes web o mitjans de comunicació) i el periodisme especialitzat.

El curs forma professionals multitasca i polivalents, capaços de treballar com a redactors de continguts, editors de textos, productors audiovisuals i/o administradors web en revistes, magazines, diaris, productores, televisions, ràdios i projectes multimèdia que estiguin vinculats amb el sector de la comunicació i els viatges.

Alternativament, es marca com a objectiu oferir els coneixements necessaris perquè els estudiants puguin convertir-se en professionals reeixits capaços de desenvolupar una sòlida carrera com a guies turístics, responsables de comunicació i relacions públiques i experts en màrqueting en empreses del sector.

A tot això se li ha de sumar la possibilitat de dissenyar i constituir iniciatives i projectes reeixits, com poden ser empreses pròpies en l'àmbit de la comunicació de viatges. Tot això a partir dels continguts que conformen el currículum acadèmic del programa del curs.

Testimonis

Pràctiques

Els màsters i postgraus propis de la UAB poden preveure o facilitar la realització de pràctiques acadèmiques externes en empreses o institucions amb la finalitat que l'estudiant assoleixi un grau d'experiència professional que li faciliti la inserció o la promoció en l'àmbit laboral.

Per a aquest estudi, són possibles les pràctiques no curriculars (optatives):

 • No curriculars
  Com a alumne matriculat a la UAB, disposes d’accés al portal de l'ocupació de la Universitat, el Servei d'Ocupabilitat mitjançant el qual pots participar en processos de selecció, tant per a estades de pràctiques no curriculars com per aconseguir un contracte de treball. En ambdós casos, cal que t’inscriguis a l’aplicació Nexus.

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació

Contacte

Albert Sarabia Tarraga

Telèfon: 935811689

Més informació

Vols rebre més informació?