Màster en Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària

Formació professionalitzadora en la gestió de riscos i la prevenció en seguretat alimentària amb una base jurídica en qualitat i seguretat aplicada al sector agroalimentari

Direcció

Maria Manuela Hernandez Herrero

Juan Ramon Hidalgo

Professorat

Francisco Javier Cabañes Saenz

Laura Cabedo Botella

Núria Casanovas Sanchoa

Marisa Díaz Rosell

Roger Escriu Justo

Ivan Garcia Nuñez

Pau García Sánchez

Ramon García Janer

Maria Manuela Hernandez Herrero

Jonathan Hernández Salamanca

Juan Ramon Hidalgo Moya

Montserrat Iglesias Lucia

Judit Jané Serra

Maria Teresa Paramio Nieto

Belen Perez Fernandez

Lluís Picart Barrot

Samuel Portaña Tudela

Luis Humberto Quiroga Vázquez

Lluís Riera Soler

Artur Xavier Roig Sagués

Mireia Romagosa Vilarnau

Gemma Salvador Castell

Merce Sanchez Rodriguez

Antoni Sastre Coll

Nuria Valles Peris

Centres responsables

FUAB Formació. Prevenció i Seguretat Integral

Vols rebre més informació?