Ja podeu demanar l’acreditació econòmica MATRC i la Beca EQUITAT pel curs 2018/2019

Recurs
Tots dos documents, que enguany estan integrats en una mateixa sol·licitud, ja es poden demanar a través de la web de l’AGAUR. Tots aquells que no hagin estat becaris el curs anterior i vulguin matricular-se com a tals pel curs 2018/2019, cal que facin la sol·licitud el més aviat possible per tal de comptar amb els documents el dia de la matrícula (els tràmits poden prolongar-se fins a 10 dies).

09/07/2018

Per tal de matricular-vos com a becaris el curs vinent, heu de complir els requisits acadèmics de la convocatòria de beques de règim general del curs 2017/2018 i heu d’haver estat becaris de règim general a la UAB, a una altra universitat catalana o becaris de batxillerat en un centre de secundària de Catalunya. Tota aquesta informació es revisa automàticament en el moment de formalitzar la matrícula.

Si no heu estat becaris el curs anterior i voleu fer la matrícula amb la condició provisional de becari, caldrà que obtingueu abans de matricular-vos l’acreditació de caràcter econòmic per tal de formalitzar la matrícula sense el pagament previ. Cal sol·licitar aquesta acreditació a la web de l’AGAUR.

Trobareu tota la informació necesària per a matricular-vos com a becaris en aquest enllaç