Els estudiants del Màster en Patrimoni Cultural aprenen a crear activitats turístiques amb els productes de la terra
![Els estudiants del Màster realitzant un tast de vins](/Imatge/169/430/tastvins_patrimoni480px.jpg)
Els estudiants del Màster Oficial en Gestió Turística del Patrimoni Cultural van realitzar una pràctica de tast de vins per conèixer com es poden crear i gestionar activitats turístiques amb productes de la terra. La sessió va ser impartida pel professor de Gastronomia i Enologia del centre, Roger Calaf.
21/11/2022
En el marc del primer mòdul del Màster Oficial en Gestió Turística del Patrimoni Cultural, sobre Instruments de Gestió Turística i Patrimonial del Territori, el passat dilluns 14 de novembre, els estudiants de l'especialització van poder introduir-se a la creació i gestió d'activitats turístiques amb els productes de la terra, com a recursos d'interés i d'atracció pels visitants.
El professor de Gastronomia i Enologia del centre, Roger Calaf, va impartir una sessió per mostrar en termes de transversalitat del territori com a través de productes, olors, sabors i records es podia crear una experiència turística única i inoblidable.
En aquest sentit, el docent va organitzar un taller de tast de vins, amb dos reserves de vi negre, dos vins negres joves, dos vins blancs joves, i uns caves, de diverses DO, perquè els estudiants visquessin en primera persona una activitat enoturística, on aquest producte, el vi, era el protagonista i formava part del Patrimoni del país.
Tast de vins amb els estudiants del Màster Oficial en Gestió Turística del Patrimoni Cultural.