Open Access

Setmana de l'Educació Oberta

Del 6 al 10 de març se celebra l’Open Education Week 2023, una iniciativa anual d'abast global que pretén conscienciar sobre els avantatges que aporta a la societat implementar els recursos i les pràctiques educatives en obert.

Et convidem a participar a les xerrades que el Servei de Biblioteques i l'Oficina ECIU hem preparat per promoure l’educació oberta.

T'imagines una universitat diferent? Educació oberta a partir de reptes territorials

OEW2022

Descripció : L’activitat es dividirà en dos parts:

  • Part teòrica (30 minuts): Descripció de l’oferta formativa de l’ECIU University: reptes i micro-mòduls (en línia i en format híbrid). Què son i com es treballen aquestes propostes formatives?
  • Part pràctica (1,5 hores): Fent servir elements de la metodologia de l’Aprenentatge Basat en Reptes (ABR, o CBL en anglès), es treballarà un cas pràctic per experimentar un tastet de la metodologia

Data i hora: Dilluns 6 de març de 2023 de 10 a 12h
Ponents:
- Sílvia Blanch: Vicedegana de Pràctiques de la Facultat de CC de l'Educació. Responsable de l’àmbit de Capacitació de l’ECIU University.
- Mireia Galí: Coordinadora Institucional de l’ECIU University a la UAB
- Myra Ronzoni: Project Manager de l’ECIU University a la UAB
Adreçat a : Estudiants, PDI, PAS, agents i entitats del territori (ajuntaments, organitzacions públiques i privades, ONG’s...)
Idioma : Català

Consultable ahttps://ddd.uab.cat/record/272830

 

Els REO (Recursos educatius oberts): l'ensenyament i l'aprenentatge a l'abast de tothom

OEW2022

Descripció: Introducció als Recursos educatius oberts per saber què són, quins avantatges ofereixen i com els podem crear i utilitzar. Veurem quines llicències d'ús hi podem aplicar, què implica fer-ho, i també veurem com difondre'ls per donar-los visibilitat.
Data i hora: dimarts 7 de març de 10 a 11.30 h
Ponent: Damià Gil Cano, bibliotecari. Actualment treballa a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia on hi desenvolupa tasques de suport a la docència i la recerca.
Adreçat a: Comunitat UAB
Idioma: Català

I per que no us perdeu res de la setmana, seguiu-nos a Twitter (@bibliotequesUAB) i a Instagram (@biblioteques_uab) amb les etiquetes #OEWeek23 i #bibliotequesUAB

 

Podeu consultar al DDD totes les activitats programades a les edicions anteriors.