Màster en Periodisme de Viatges (Presencial)

Si t'apassiona la comunicació i els viatges, uneix-te a aquesta aventura d'aprenentatge, exploració i reflexió. Viatja a una ciutat d'Europa o el nord d'Àfrica i desenvolupa el teu projecte final de màster

 • Màster de Formació Permanent UAB
 • Codi de l'estudi: 2812/14
 • 14a edició
 • Modalitat: Presencial.
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici: 02/01/2025
 • Final: 01/12/2025
 • Places: 50
 • Orientació: Acadèmica, Professional
 • Preu: 4050 €
 • Idioma de docència: Castellà
 • Lloc: Facultat de Ciències de la Comunicació, Campus UAB, Bellaterra (Barcelona)
Màster en Periodisme de Viatges

Vols formar-te com a un professional que explica històries al voltant del món? T'agradaria conèixer les eines necessàries per crear projectes originals i innovadors? Cursant el màster en Periodisme de Viatges podràs aconseguir-ho.

Et convertiràs en un periodista multimèdia, viatjaràs a un país amb una idea i transformaràs el concepte en un producte tangible, enriquiràs la teva cultura en compartir aula amb persones d'arreu de món, crearàs una miniguia de viatges, escriuràs un llibre juntament amb els teus companys per donar suport a una ONG, formaràs part d'un programa de TV, seràs part de la redacció d'una revista especialitzada en viatges i molt més.

Una plantilla de professors experts i de gran trajectòria conformada per periodistes, guies de viatges especialitzats, escriptors, antropòlegs, arqueòlegs, ciberperiodistes, cronistes, audiovisualistes, fotògrafs, reporters, geògrafs, dissenyadors gràfics, t'ensenyaran i assessoraran durant tot el curs. Inscriu-te i viatja a una destinació d'Europa o el nord d'Àfrica per desenvolupar el teu projecte final de màster.

Sortides professionals

Les possibilitats i sortides professionals que ofereix el Màster de formació permanent en Periodisme de Viatges van des de llocs vinculats amb el camp del turisme a la comunicació de viatges (en gabinets de premsa, revistes, plataformes web o mitjans de comunicació) i el periodisme especialitzat.

El curs forma professionals multitasca i polivalents, capaços de treballar com a redactors de continguts, editors de textos, productors audiovisuals i/o administradors web en revistes, magazines, diaris, productores, televisions, ràdios i projectes multimèdia que estiguin vinculats amb el sector de la comunicació i els viatges.

Alternativament, el Màster de formació permanent es marca com a objectiu oferir els coneixements necessaris perquè els estudiants puguin convertir-se en professionals reeixits capaços de desenvolupar una sòlida carrera com a guies turístics, responsables de comunicació i relacions públiques i experts en màrqueting en empreses del sector.

A tot això se li ha de sumar la possibilitat de dissenyar i constituir iniciatives i projectes reeixits, com poden ser empreses pròpies en l'àmbit de la comunicació de viatges. Tot això a partir dels continguts que conformen el currículum acadèmic del programa del curs.

Testimonis

Pràctiques

La modalitat presencial del Mestratge incorpora la possibilitat de realitzar pràctiques curriculars optatives en empreses del sector de la comunicació i el viatge (agències de viatges, mitjans de comunicació, etc.) amb l'objectiu de reforçar els continguts del curs. La disponibilitat de places dependrà de les vacants oferides en el moment d'iniciar el període de postulació. Els estudiants podran realitzar entre 220 i 225 hores en total.

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació

Contacte

Albert Sarabia Tarraga

Més informació

Vols rebre més informació?