- Diploma d'Especialització UAB
- Codi de l'estudi: 3780/8
- 8a edició
- Modalitat: Presencial.
- Crèdits: 30 ECTS
- Inici: 20/11/2024
- Final: 05/07/2025
- Places: 25
- Orientació: Professional
- Preu: 1680 €
- Idioma de docència: Català
- Lloc: Facultat d'Economia i Empresa- Campus Sabadell, C/ dels Emprius, 2, 08202 Sabadell i altres espai a concretar
Preu de matrícula finançat parcialment (80%) pel Programa d'Economia Social i el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i pel Ministerio de Trabajo y Economía Social. Preu final de la matrícula 336€, condicionat a l'aprovació de la subvenció.
Tindràs una visió àmplia de les potencialitats, trets diferencials i limitacions de l'Economia Social i Solidària com a eina de transformació del model actual predominant de desenvolupament socioeconòmic.
Comprendràs el marc teòric i les eines pràctiques per a la construcció i/o consolidació de projectes de cooperatives o entitats de l'Economia Social i Solidària (ESS) o del teixit social.
Coneixeràs de primera mà experiències concretes, arrelades al nostre entorn o transfrontereres, que estan fent realitat una economia de proximitat, donant resposta a necessitats, drets i inquietuds des de pràctiques democràtiques, d'equitat i sostenibilitat i de manera solvent tant econòmicament com organitzativa.
Podràs aprofundir en una temàtica de l'Economia Social i Solidària que sigui especialment del teu interès (des d'aspectes teòrics de l'Economia Social i Solidària a la definició i anàlisi detallada d'una iniciativa específica) treballat de manera col·laborativa i amb el suport de tutors.
Completaràs la teva formació, sigui de l'entorn que sigui (l'economia, el dret, les enginyeries, l'educació...) assolint una formació qualificada en el terreny de l'Economia Social i Solidària, demandada per organitzacions de l'Economia Social i Solidària, administracions públiques i teixit associatiu.
Sortides professionals
- Emprenedoria social.- Assessoria d'entitats de l'Economia Social.
- Assessoria d'AAPP en temes d'Economia Social aplicats al sector públic.
Testimonis
Pràctiques
Els màsters i postgraus propis de la UAB poden preveure o facilitar la realització de pràctiques acadèmiques externes en empreses o institucions amb la finalitat que l'estudiant assoleixi un grau d'experiència professional que li faciliti la inserció o la promoció en l'àmbit laboral.
Per a aquest estudi, són possibles les pràctiques no curriculars (optatives):
- No curriculars
Com a alumne matriculat a la UAB, disposes d’accés al portal de l'ocupació de la Universitat, el Servei d'Ocupabilitat mitjançant el qual pots participar en processos de selecció, tant per a estades de pràctiques no curriculars com per aconseguir un contracte de treball. En ambdós casos, cal que t’inscriguis a l’aplicació Nexus.
Beques i ajuts
A través de les entitats socials i locals col.laboradores lligades al postgrau es
poden facilitar beques parcials de fins al 80% del cost del Postgrau.
Els/les membres de cooperatives sòcies de la Federació de Cooperatives de Treball
de Catalunya poden sol.licitar el cofinançament
Centres responsables
Facultat d'Economia i Empresa
Centres col·laboradors
Ajuntament de Terrassa
Contacte
Rosa Garcia Hernandez
Telèfon: 935812293