Treballar a l'estranger


Per a totes aquelles persones que vulgueu tenir una experiència professional internacional, hi ha diferents portals i recursos per trobar feina en altres països. En aquest apartat trobareu oportunitats a través de tres tipus de cerques:

  1. Països de destinació
  2. Estudis cursats a la UAB
  3. Portals mundials, de recerca i d’orientació per la carrera professional
Llegiu el document de recomanacions per cercar pràctiques o feina internacionals per trobar consells pràctics.


1. Països de destinació.
Trobareu informació agrupada per continents i classificada per països per orientar la cerca de feina. En els documents hi ha quatre apartats:
 
2. Estudis cursats a la UAB
Trobareu portals especialitzats de cerca de feina agrupats per àmbits de coneixement i classificats en funció dels estudis que s’imparteixen a la UAB.
 
3. Portals mundials, de recerca i d’orientació per  la carrera professional

Trobareu portals d’oportunitats de feina a escala mundial, portals propis per a la cerca d’oportunitats específiques per a l’àmbit de la recerca i portals que ajuden a orientar la carrera professional per a diferents sectors professionals.
 
Podeu complementar la informació amb els documents de l’apartat de Pràctiques a l'estranger, que aporten informació sobre les condicions de vida i feina, les característiques del mercat de treball, recomanacions abans de sortir i preguntes freqüents.