Libros electrónicos
Recordad que para acceder a estos recursos desde fuera de la UAB tenéis que entrar al Servicio ARE (Acceso a los Recursos Electrónicos).
- CRCnetBASE
- eBook Collection
- Editorial médica Panamericana
- Emerald
- Walter De Gruyter
- Ingebook
- Knovel Library : Food Science Academic
- ScienceDirect
- SpringerLink e-Books
- Taylor & Francis Online
- Wageningen
- Wiley
Libros digitales en acceso abierto:
TERMCAT
- Diccionari de procediments culinaris
- Diccionari de veterinària i ramaderia
- Glossari de sabors del món
- Lèxic d'additius alimentaris
- Terminologia de les varietats vitivinícoles
- Gastronomia del Pròxim Orient
- Gastronomia Japonesa
- Oli d'oliva en textures
- Plats a la carta
- Terminologia de les tendències alimentàries
Otros:
- Estado Mundial de la Agricultura y la Alimentación (FAO)
- Foodborne Pathogenic Microorganisms and Natural Toxins Handbook
- Unit operations in Food Processing
Buscador de libros y revistas digitales