23ª Edició Dissabtes de la Física 2023

dissabtes_de_ciència_anys_anteriors

A partir del 4 de febrer i durant 5 dissabtes, la facultat de Ciències acollirà els 23ens Dissabtes de la Física. Una iniciativa del Departament de Física que té com a principal objectiu apropar la física i la ciència als joves preuniversitaris i motivar-los a conèixer el món que ens envolta d'una manera rigorosa i, alhora, entenedora.

19/01/2023

Els Dissabtes de la Física es presenten, un any més, en un format que ha demostrat ser engrescador: una conferència diària seguida d'una sèrie de demostracions experimentals, visites a diferents laboratoris i/o visualització de vídeos divulgatius sobre la física. Els "dissabtes" estan dirigits sobretot a estudiants de batxillerat que tinguin interès pels temes científics, especialment per la física. Els professors també hi són benvinguts.

Enguany tractarem diferents temes que engloben una gran part de la temàtica científica coberta per la Física. Aquests temes estaran presentats al llarg de cinc conferències que correspondran a cinc eixos. L’eix de temperatura, de complexitat, de transversalitat, d’aplicabilitat i de mida.

Podeu trobar més informació i us podeu inscriure on-line a la web del Departament de Física.

La inscripció és gratuïta i està limitada a l'aforament de la Sala d'Actes de la Faculat de Ciències.

Procés d'inscripció obert.