Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut deCiències de l'Educació ICE

Cursos d'estiu per a estudiants de secundària

Cursos estiu 2024

Matrícula tancada

Us oferim cursos d'estiu adreçats a estudiants de secundària de 3r i de 4t d'ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius, amb l'objectiu d'apropar-vos al món universitari d'una manera amena i atractiva, i ajudar-vos a la vostra orientació acadèmica. Aquests cursos estan impartits per professorat de la UAB expert en diferents disciplines. Com sempre, podreu triar-ne de diversos àmbits de coneixement: Biologia, Ciències de la Comunicació, Enginyeria, Matemàtiques, Psicologia, Traducció i Interpretació, Veterinària, entre d'altres.

Horari:  de 9.30 h a 14 h, amb una pausa de 30 minuts cada dia. 

Calendari:  els cursos tenen una durada d'una setmana, de dilluns a divendres. Excepcionalment, la setmana del 24 de juny els cursos seran de dimarts a divendres ja que el dilluns és festiu. Si cliqueu en qualsevol de les setmanes podreu veure els cursos que s'hi ofereixen.

Lloc:  Campus de la UAB, en les diferents facultats, escoles i centres de recerca de la UAB, a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès).

Preu:   

  • 72 € els cursos de la setmana del 24 al 28 de juny (4 dies)
  • 90 € els cursos de les setmanes de juliol (5 dies)

 

En el moment de fer la matrícula s'haurà d'adjuntar una còpia del document d'identitat de l'estudiant (anvers i revers). A més, l'alumnat menor de 18 anys haurà d'adjuntar el document d'autorització paterna/materna degudament emplenat i signat.

Places limitades. Els cursos s'aniran tancant quan s'assoleixi el límit d'inscrits. Les places es consideren assignades quan s'ha fet el pagament corresponent.

Oferim 10 bonificacions (de 60 €) per a les matrícules als cursos i als tallers d’estiu, adreçades a 10 alumnes de centres catalogats com d'alta complexitat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Un cop s'hagi matriculat l'alumne/a, si compleix els requisits, pot fer la sol·licitud de la devolució de l'import de la bonificació a través d'aquest formulari, on haurà d'adjuntar la matrícula del curs 2023-24 feta en el seu centre educatiu. L'adjudicació serà per ordre de petició sempre que es compleixin els requisits i s'hagi adjuntat la documentació correcta. Només es podrà sol·licitar una bonificació per alumne/a.

Un cop formalitzada la matrícula, només es farà la devolució de l'import en els casos de malaltia greu o d'accident i sempre que no hagi començat el curs. El tràmit es farà mitjançant sol·licitud al Registre de la UAB, amb la documentació corresponent que acrediti la situació al·legada.