Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Congrés Nacional CyTA-CESIA

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

Els dies 2, 3 i 4 d’abril, arriba a Barcelona el XII Congrés Nacional CyTA-CESIA coorganitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona. L’esdeveniment reuneix a professionals de la ciència, la tecnologia i l’enginyeria dels aliments que tractaran temes relacionats amb l’alimentació i la salut, la innocuïtat alimentària, els avenços en les tecnologies de processament d’aliments, la sostenibilitat alimentària, la transformació digital  i la comunicació i la divulgació a l’àmbit de la ciència i tecnologia dels aliments.

L’acte s’iniciarà el 2 d’abril a les 17 h a l’edifici històric de la UB, el Paranimf. Intervindran rectors de la UB i de la UAB i el director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia. A més, el mateix 2 d’abril se celebrarà el IV Congrés CyTA Júnior, en el qual els estudiants de grau, màster i doctorat tenen l’oportunitat de presentar els seus treballs de recerca.